x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
NL

Pokémon Crystal Version - GBC All in 1!

Kopen:

Pokémon Crystal Version
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
93.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Batterij is vervangen
Pokémon Crystal Version
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
96.99
€ 87.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Batterij is vervangen
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Crystal Version

Afbeelding voor  Pokemon Crystal Version

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Color (GBC)
Voor:GBC & GBA (SP)
Regio:Vrij
Genre:Avontuur, RPG, Strategie
Uitgebracht:2001
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:0045496731472

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Crystal Version

Afbeeldingen

Ethan en Kris, de twee speelbare characters in Pokemon Crystal.
Ethan en Kris, de twee speelbare characters in Pokemon Crystal.
National Park 2 (boven Goldenrod City), hier kun je meedoen aan pokemonwedstrijden.
National Park 2 (boven Goldenrod City), hier kun je meedoen aan pokemonwedstrijden.
Een (shiny) rode Gyarados in Lake of Rage
Een (shiny) rode Gyarados in Lake of Rage
Kris, het eerste vrouwelijke speelbare personage in een Pokémon spel.
Kris, het eerste vrouwelijke speelbare personage in een Pokémon spel.
Beoordelingen voor   Pokemon Crystal Version

Beoordelingen Pokémon Crystal Version

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

1125
23 jaar
De beste Pokémon ervaring voor Gameboy Color.
Pokémon Crystal is de opgepoetste versie van Pokémon Gold/Silver waarin het voor het eerst in de serie mogelijk is om als een vrouwelijk karakter te spelen.

De grootste aanpassing ten opzichte van de Gold/Silver is dat de sprites (plaatjes) in battles (gevechten) bewegen wat de Pokémon in dit spel een stuk levendiger maakt. Ook is er een 'battle tower' toegevoegd waar je achtereenvolgend Pokémon battles kunt hebben.

Let wel op, dit spel is alleen op een Gameboy color tot gameboy advance SP te spelen, dus niet op de oudere modellen (hiervoor is Pokémon gold/silver wel geschikt)!
Pokémon Crystal Version
Cijfer:
9,5

28 jaar
De verbeterde versie van generatie 2!
Nadat ik Pokémon Gold had uitgespeeld en ik verslaafd was aan het verhaal had ik ook Pokémon Crystal gekocht. Voor de niet-kenners: Pokémon Crystal speelt zich af in Johto en begint in New Bark Town, waarbij je kan kiezen tussen de beginner-Pokémon Chikorita, Cyndaquil en Totodile. Net als ieder Pokémon-spel dienen gyms uitgedaagd te worden en badges verdiend te worden om mee te doen aan de Pokémon League. Gedurende de quest komen nog interessante verhalen voorbij, waarbij je zelfs veel elementen ziet voorkomen van het verhaal van de oude versie van Red, Blue en Yellow. Een voorbeeld hiervan is de wederopstanding van Team Rocket die in de oudere versies ten onder was gegaan.

Deze versie is bijna hetzelfde als de Gold en Silver-versies. Alleen is Crystal op enkele punten verbeterd. Zo bewegen de Pokémon bij de aanvang van een battle, zijn bepaalde kleuren helderder gemaakt en het belangrijkste: het verhaal draait om de legendarische Pokémon Suicune! Hierbij is het verhaal ook op sommige punten aangepast, zodat je als speler meer in aanraking komt met Suicune zelf en deze op den duur ook kan vangen in de Tin Tower in plaats van via roaming, zoals in de Gold en Silver-versies (dat scheelt weer een hoop tijd XD). Daarnaast heeft het net als Gold en Silver ook een epische epiloog, waarbij Kanto nog volledig ontdekt kan worden.
Pokémon Crystal Version
Cijfer:
9,5

2652
12 jaar
Beter dan Gold en Silver
Pokémon Crystal Version is een spel met een zeer boeiend maar vooral spannend verhaal. Je speelt als Ethan of Kris en begint in New Bark Town. Je zult in het begin kunnen kiezen tussen: Chickorita, de grass-soort Pokémon, Cyndaquil, de fire-soort Pokémon en Totodile, de water-soort Pokémon. De bedoeling is dat je andere Pokémon vangt met Pokéballs en de 8 gym leaders verslaat. Daarna zul je het moeten opnemen tegen de elite 4 en de Johto-Champion. Maar opgepast! Tijdens je avontuur zul je soms moeten vechten tegen je rivaal. Ook Team Rocket keer terug! En zullen weer snode plannen proberen uit te voeren! Hou ze tegen! Na je de Johto-Champion hebt verslaan, zul je kunnen terugkeren naar de Kanto-Regio. Ook daar kan je de 8 gym leaders verslaan. Daarna kun je naar de Mount Silver gaan. Daar zul je de vroegere champion Red kunnen uitdagen voor een gevecht. Een lang avontuur dat zowel spannend als boeiend is!
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

1156
15 jaar
Goed, beter, best
Pokémon Crystal is de definitieve versie van Gold en Silver, twee geweldige games. Het spreekt dan ook voor zich dat deze versie beter is. De Johto-spellen zijn allemaal geweldig (zie mijn review van Pokémon Silver), maar Crystal is dus de beste van de originele. Het verbetert veel en het lijkt alsof het spel completer is. Als je dus moet kiezen tussen de gen 2 Pokémon-spellen, is Crystal dus écht de beste keus.
Pokémon Crystal Version
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Crystal Version

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 3 Persoonlijke tips - 2 Geheimen

Geheimen:
Waar kan ik alle legendarische Pokémon vinden in Pokémon Crystal?
Big Boss
13133
In deze video kan je alle legendarische Pokémon vinden in Pokémon Crystal Version!

 

Persoonlijke tip:
Hoe evolueer je Eevee naar Umbreon en Espeon in Pokémon?
Axtasma
2652
12 jaar
Umbreon en Espeon zijn allebei evoluties van de Pokémon Eevee die je op een speciale manier krijgt. Je zult je Eevee een level laten stijgen wanneer deze veel "Happiness" heeft. Je Pokémon krijgt deze door er veel gevechten mee te houden. Je zult Espeon krijgen als je dit overdag doet en Umbreon als je dit overnacht doet. Succes!

Persoonlijke tip:
Hoe versla je alle Johto gym-leaders in Pokémon Crystal Version?
Axtasma
2652
12 jaar
In deze video zie je hoe je alle Johto gym-leaders van Pokémon Crystal Version kunt verslaan. Mij heeft het geholpen om de 7de gym-leader te verslaan, dus hopelijk helpt dit ook bij jullie!

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Wat is een bug catching contest in National Park en hoe kun je de 1ste plaats behalen?
Axtasma
2652
12 jaar
Elke dinsdag, donderdag of zaterdag is er in National Park een bug catching contest. De bedoeling is een zo goed mogelijke bug-Pokémon te vangen. Aan het einde wordt de Pokémon die je gevangen hebt beoordeeld in punten. Als je de 1ste plaats haalt, krijg je een Sun Stone en die kan je gebruiken om sommige Pokémon te evolueren. Je bent meestal zeker van de 1ste plaats als je een Pinsir of Scyther vangt.

Geheimen:
Wat is de kans op het verkrijgen van een shiny Pokemon ei in de Daycare van de 3e gym?
Link
185
Voor de 3e gym van Pokémon Crystal Version is er een Daycare waar je een gratis Pokémon ei kan ophalen die een 14,5% kans heeft om een shiny te zijn.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg