x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
NL

Mario Kart Super Circuit - GBA All in 1!

Kopen:

Mario Kart Super Circuit
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
17.49
€ 10.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Kart Super Circuit

Afbeelding voor  Mario Kart Super Circuit

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP/micro) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:Race
Uitgebracht:2001
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Met 1 gamepack!
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:0045496731465

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Kart Super Circuit

Afbeeldingen

Mario, Luigi, Peach, Toad, Wario, Yoshi, <a href = https://www.mariogba.nl/gameboy-advance-spel-info.php?t=Donkey_Kong target = _blank>Donkey Kong</a> en Bowser staan klaar om de race te starten in Mario Kart Super Circuit.
Mario, Luigi, Peach, Toad, Wario, Yoshi, Donkey Kong en Bowser staan klaar om de race te starten in Mario Kart Super Circuit.
Bowser Castle 3 (in de Star Cup) is een van de 20 banen.
Bowser Castle 3 (in de Star Cup) is een van de 20 banen.
Gebruik de schildpadden als schild tegen de aanvallen van je tegenstanders.
Gebruik de schildpadden als schild tegen de aanvallen van je tegenstanders.
Zelfs met zand tussen de wielen gaan de karts nog bijzonder snel.
Zelfs met zand tussen de wielen gaan de karts nog bijzonder snel.
Afbeelding voor Mario Kart Super Circuit

Links

Beoordelingen voor   Mario Kart Super Circuit

Beoordelingen Mario Kart Super Circuit

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

2820
22 jaar
Het is Mario Kart, maar niet veel meer
Vanaf de SNES kent elk Nintendo-systeem een eigen Mario Kart-game. De GBA kon natuurlijk niet ontbreken. Mario Kart: Super Circuit was zelfs de eerste portable game in de reeks.

De Mario Kart deed een paar stapjes terug na Mario Kart 64. Het design van de tracks is weer plat en 2D. Dat heeft natuurlijk te maken met de minder sterke GBA. Het gevolg is dat de tracks veel op elkaar lijken. Veel variatie is er dus niet.
Lees meer...

De gameplay is in het begin even wennen. Het is natuurlijk wel Mario Kart zoals je het kent; je rijdt over de baan en gooit items naar je tegenstanders. De besturing is vrij simpel, maar het sturen in scherpe bochten voelt in het begin toch vrij vreemd. Je moet er even inkomen. Het is dus niet gek als je veel uit de bocht vliegt in het begin.

De game is verder vrij beperkt. De items en de selectie van personages zijn vrij standaard. Er zijn wel 5 cups met ieder 4 tracks om op te racen. Ook is er de mogelijkheid om met vrienden van de multiplayer te genieten, waarin je kunt racen én battlen. In Time Trials kun je natuurlijk nog proberen je snelste tijd neer te zetten.

Verder is het gewoon een simpele versie van Mario Kart. Dat is geheel begrijpelijk vanwege de hardware van de GBA. Toch is het jammer dat er niet ietsje meer is uitgehaald. Deze Mario Kart is daardoor de meest vergeten game uit de reeks. Desondanks blijft het een van de beste racegames op de GBA!
Verberg.
Mario Kart Super Circuit
Cijfer:
8,0

22 jaar
Kleurrijke race-ervaring voor alle leeftijden!
Mario Kart: Super Circuit is de Game Boy Advance-uitvoering in de razend populaire Mario Kart-serie. Het komt uit 2001, en desondanks zien de graphics er nog steeds erg goed uit voor GBA standards. Het spel telt niet vier, maar víjf Cups, en heeft daarmee jarenlang aan de top gestaan als het spel met het grootste aantal circuits van alle spellen in de serie. Alleen Mario Kart 8 uit 2014 heeft een grotere collectie.

Daarnaast is het mogelijk om nóg vijf Cups vrij te spelen -- namelijk alle circuits van Super Mario Kart uit 1992! Telkens als je, in één toernooi van vier circuits, 100 of meer muntjes weet te verzamelen die over de banen uitgesprijd zijn, speel je één van de vijf toernooien vrij met vier circuits van Super Mario Kart!
Lees meer...

Je kunt kiezen uit verschillende motorklassen -- 50cc, 100cc en 150cc. Daarnaast kun je een tijdrit maken op één van de beschikbare circuits naar keuze, en proberen de snelste tijd neer te zetten. Tot slot is er nog Versus, waar je op een circuit naar keuze tegen zeven andere, computergestuurde coureurs kunt racen. Indien je twee Game Boy Advance-systemen en een Link Cable in huis hebt, kun je een vriend uitnodigen om tegen elkaar te racen of een ballonnengevecht te houden!

Tot slot nog een korte samenvatting van enkele circuits. Een paar voorbeelden zijn -- Riverside Park, waarin je over een met gras begroeide zandweg langs een junglerivier rijdt; Cheep-Cheep Island, een ritje over een groepje eilanden met gouden stranden, met gigantische vissen en een vuurtoren op de achtergrond; Sunset Wilds, waarin je een prachtige zonsondergang te zien krijgt, die ook daadwerkelijk de kleur van het landschap beïnvloedt; Snow Land, een race met aandoenlijke pinguïns in de sneeuw; en Broken Pier, een baan die, volgens Wikipedia, is gebouwd in de nabije omgeving van een behekst kerkhof...

Indien je verwachtingen van Mario Kart niet al te hoog zijn, of als dit spel de eerste keer is dat je samen met Mario en zijn kleurrijke cast het stuur vastpakt, zul je ongetwijfeld versteld staan van het werk dat Nintendo en Intelligent Systems hier hebben geleverd! Het is het bewijs dat er allerlei ongelooflijke dingen te bereiken zijn wanneer je weet hoe je met gelimiteerde hardware moet werken! Dit spel is een aanrader voor jong en oud!
Verberg.
Mario Kart Super Circuit
Cijfer:
9,7

1293
16 jaar
Een leuk spel, al is het toch weer even wennen
Net zoals alle andere Mario Karts is dit spel ook aardig goed. Je hebt 20 banen om uit te kiezen, vele uren die je kan maken in de multiplayer modus en de complete Mario crew waarmee je kan gaan racen. De muziek in het spel is ook goed en elke baan heeft een andere song. Het spel is in het algemeen dus wel goed, al is er toch wel een minpunt. De controls voelen heel erg anders dan bij de DS/Wii/3DS/WiiU. Ze zijn niet slecht, maar ze voelen dus heel erg anders. Al met al zal ik dit spel wel aanraden om te kopen, omdat dit toch wel één van de betere spellen is die op de gameboy advance uit is gebracht, al zou ik ook zeker even bij de DS versie kijken, omdat die ook rond dezelfde prijsklasse zit maar toch betere graphics heeft.
Mario Kart Super Circuit
Cijfer:
7,3
Lees meer beoordelingen.

95
27 jaar
Een avontuurlijk potje multiplayer racen met maximaal 4 spelers is super leuk!
Zelfs als je niet van racen houdt, dan kan het nog steeds leuk zijn om deze aantrekkelijke, allround racer, die voor jong en oud geschikt is, te proberen!!
De game bestaat uit vier a vijf werelden met ieder 4 tracks. Je moet eerst de eerste tracks uitspelen (goud, zilver of bronze medaille, staat voor respectievelijk eerste, tweede en derde plek), om een volgende track te unlocken.

Lees meer...
Erg leuk bedacht dus. Voor je het weet, heb je alle tracks uitgespeeld! Maar dan begint pas de echte fun.

Die echte fun krijg je door vrienden uit te dagen om tegen elkaar te racen. Het tegen elkaar racen kan met vier tegelijk. Je moet dan wel 2 link kabels hebben. Je racet dan met 4 spelers en 4 computers. Erg leuk dus.

Zorg gewoon dat je deze game in huis hebt. Na het uitspelen van alle tracks, blijft het leuk om nog een keer te proberen maar dan op een hoger, moeilijker, meer uitdagend niveau. De verschillende niveau's van langzaam naar snel zijn uitgedrukt in CC. Deze kan je aan het begin van je race kiezen. Er zijn 3 modi: 50 CC, 100CC en 150CC. 150CC gaat mijn voorkeur naar uit, omdat deze toch redelijk simpel te verslaan is tegen de computer. De computer is niet zo goed als een menselijke tegenstander. En als je de track goed uit je hoofd kent, kan je zo alle tracks winnen. Geniaal toch?

Mario spellen zijn de hotemetoot in de games. Die games moet je gewoon hebben gespeeld. Ik zou zeggen, haal die oude gameboy uit de kast ,en daag je vrienden uit (met linkkabels) voor een stevig potje racen!
Verberg.
Mario Kart Super Circuit
Cijfer:
10

26115
30 jaar
Een leuke toevoeging aan de Mario Kart reeks
Dit is de eerste draagbare Mario Kart en de 3de in de reeks na Super Mario Kart en Mario Kart 64. Het spel lijkt ook het meest op Super Mario Kart met Mario Kart 64 invloeden.
Persoonlijk speel ik liever Mario Kart DS als ik een draagbare versie moest kiezen maar het blijft een super spel. Toffe graphics, muziek, besturing en tracks. Mario Kart Super Circuit heeft meer tracks dan de voorgaande Mario Karts maar minder dan de DS versie.
Dit spel is een must voor elke Mario fan, racefanaat en GameBoy Advance bezitter. Maar heb je een DS, schaf dan Mario Kart DS aan. Beter nog, koop ze alle 2!
Cijfer:
9,0

864
18 jaar
Net zo leuk als op de andere consoles!
Mario karten, iedereen heeft het wel eens gedaan. Op de Gameboy, Nintendo DS of Wii. Toch had ik dit spel nog niet. Daarom heb ik hem een tijdje geleden toch maar gekocht. Ik ben namelijk een enorme Mario-fan. In het begin is de 2D-gameplay heel erg wennen, dit omdat ik het spel altijd op de Wii heb gespeeld, na een tijdje wen je hier wel aan en gamed het net zo fijn. Als je een Gameboy hebt en een Mario (kart)-fan bent moet je dit spel zeker kopen!
Mario Kart Super Circuit
Cijfer:
8,8

250
14 jaar
Veel uitdaging
Ik heb het spel nu zo'n 3 jaar en ben nog steeds bezig alle tracks vrij te spelen. Vooral het vrijspelen van de Extra Tracks is moeilijk, omdat je niet buiten de top 3 mag eindigen. De Time Trial blijft uitdagend, want iedereen wilt zijn eigen tijd verbeteren. Al met al is Mario Kart Super Circuit een zeer amuserend spel, dat lang uitdaging biedt.
Cijfer:
9,0

458
28 jaar
Klassieke Mario Kart, maar wat kaler
Mario Kart: Super Circuit voor de Game Boy Advance, was de eerste keer dat Mario Kart portable gespeeld kon worden. Doordat de Game Boy minder krachtig was dan de voorgaande consoles, zoals de SNES en N64, heeft Nintendo besloten om de tracks 2D te maken, de karts lijken 3D, maar zijn stiekem ook plat.

Je hebt keuze uit een aantal ’Cups’ met bijbehorende ’Tracks’. Doordat de banen 2D zijn, is de beleving soms wat minder, maar ondanks dit, is het nog steeds simpel Mario Kart. Dus je baant je een weg over de baan, vangt items en gooit deze naar je tegenstanders. En die twee dingen, doet dit spel zeker goed.
Lees meer...

Verder heb je keuze uit verschillende soorten van races, zoals o.a.: Grand Prix, Time Trial en Free Race. Voor deze races kun je tussen een paar bekende personages kiezen om mee te racen.

De besturing is simpel en je kart gaat vooruit en in drift naar links en recht... that’s it. Meer moet je er dus ook niet van verwachten.

Als je Mario Kart: Super Circuit vergelijkt met hedendaagse games, is het niet te vergelijken. Verwacht dus geen Mario Kart 7 of 8 ervaring. Maar voor iedereen die dit spel vroeger heeft gespeeld, of wilt meemaken hoe Mario Kart op de GBA speelt, is het zeker een aanrader en vaak een vergeten versie daarin.
Verberg.
Mario Kart Super Circuit
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Kart Super Circuit

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 8 Persoonlijke tips - 4 Geheimen

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik een turboboost krijgen aan het begin van de race?
Big Boss
13133
17 jaar
Om een turboboost te krijgen om je een voorsprong te geven in de race, houd de acceleratieknop niet ingedrukt voor de race van Mario Kart Super Circuit. Wacht tot net voordat het laatste licht verschijnt en houd dan het gaspedaal ingedrukt.

Geheimen:
Hoe kan ik de Extra Cups ontgrendelen in Mario Kart Super Circuit?
Good7
250
Er zijn 5 Extra Cups in Mario Kart Super Circuit. Om deze vrij te spelen moet je eerst bij alle Super Circuit Cups de gouden beker halen. Daarna moet je nog een keer de Super Circuit Cups spelen, alleen mag je nu in geen enkele race buiten de top 3 eindigen. Ook moet je aan het einde van de GP in totaal 100 muntjes (of meer) hebben verzameld. Doe dit voor alle 5 de Cups en in alle 3 de klasses en je hebt alle tracks in elke klasse.

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik een turboboost krijgen van Lakitu in Mario Kart Super Circuit?
Big Boss
13133
17 jaar
Als je van de baan valt of langer dan een paar momenten onder water vast komt te zitten, komt Lakitu je eruit trekken en je weer op de baan plaatsen in Mario Kart Super Circuit. Als hij je oppikt, wacht dan tot net voordat je de baan weer aanraakt, druk dan op de versnelling en je krijgt een turboboost als je het goed hebt getimed.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik een extra snelheidsboost krijgen met de Mushroom Turbo Boost Power-up op een Spring Ramp?
Big Boss
13133
17 jaar
Als je een Mushroom Turbo Boost Power-up hebt en je staat op het punt om op een Spring Ramp te gaan in Mario Kart Super Circuit, gebruik dan je Turbo Boost-power-up. Als je het gebruikt net voordat je op de ramp/spring gaat, kun je veel verder en sneller gaan.

Persoonlijke tip:
Hoe herstel je je balans voordat je wegglijdt?
Big Boss
13133
17 jaar
Wanneer je rechtstreeks een banaan of een ander gevaar tegenkomt, zul je merken dat je kart uit balans raakt voordat hij helemaal ronddraait. Om weer in balans te komen voordat je wegdraait, laat je de acceleratie los en druk je op de remmen (je moet dit doen voordat je echt wegdraait, anders is het waardeloos). Als je het goed hebt gedaan, zie je een muzieknoot boven het hoofd van je personage verschijnen, wat aangeeft dat je het met succes hebt gedaan in Mario Kart Super Circuit.

Persoonlijke tip:
Hoe voer je power slides uit in Mario Kart Super Circuit op de GameBoy Advance?
Big Boss
13133
17 jaar
Net als in Mario Kart 64 kun je ook in dit spel power slides maken! Om een power-slide uit te voeren, houd je R ingedrukt om te springen terwijl je Links of Rechts ingedrukt houdt. Als je landt, glijd je in de richting die je vasthield. Laat na ongeveer 2 seconden de R-knop los en stop met schuiven. Als je rechtdoor rijdt, krijg je een boost, die het gevolg is van een power slide. Het kan een beetje oefening vergen om het voor elkaar te krijgen, maar het helpt als je bochten probeert te omzeilen, of als je een paar seconden tijd wilt besparen tijdens het racen in de tijdritmodus van Mario Kart Super Circuit.

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik een item sneller krijgen bij Mario Kart Super Circuit?
Big Boss
13133
17 jaar
Zodra je een item hebt en het scrolt om te beslissen welke je krijgt, druk je een paar keer op "L" en het scrollen stopt, zodat je het item van Mario Kart Super Circuit twee keer zo snel krijgt!

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik muntjes verzamelen in Mario Kart Super Circuit op de GameBoy Advance?
Hgba
26115
30 jaar
Net als in de eerste Mario Kart zitten er muntjes op het circuit van Mario Kart Super Circuit. Hoe meer muntjes je hebt, hoe sneller je gaat. Maar let op, als je botst verlies je muntjes. Wees dus geen wegpiraat maar probeer een propere en snelle wedstrijd te rijden.

Geheimen:
Hoe kan ik een zonsondergang achtergrond krijgen in Mario Kart Super Circuit?
Big Boss
13133
Om een zonsondergang achtergrond te krijgen in Mario Kart Super Circuit moet je alle normal cups winnen met gouden trofee├źn.

Persoonlijke tip:
Druk in het scherm Player Select op L om een groene granaat af te vuren, op R om te springen en op Select om te toeteren. Leer deze handige trucjes om je spelervaring te verbeteren!
Big Boss
13133
17 jaar
Druk in het scherm Player Select van Mario Kart Super Circuit op L om de draaiende afbeelding van het personage waarop je de cursor plaatst een groene granaat recht vooruit te laten schieten. Je kunt ook op R drukken om dat personage te laten springen. En als je op select drukt, toetert je personage. Doe dit zo vaak als je wilt, het is maar een klein trucje om te proberen als je wilt.

Geheimen:
Hoe ontgrendel ik leuke extra's in Mario Kart Super Circuit?
Big Boss
13133
Volg de volgende instructies om meerdere dingen te ontgrendelen in Mario Kart Super Circuit!

3e nacht achtergrond op titelscherm:Versla 50cc, 100cc en 150cc Cups met *** ranking
SNES-tracks in Grand Prix:Versla een beker/klasse op de 1e plaats, speel de beker opnieuw en verzamel 100 munten
SNES-tracks in Tijdrit:Ontgrendel eerst de SNES-tracks in de 150cc-klasse
Speciale Cup:Versla de Mushroom, Flower, Thunder en Star Cups op de eerste plaats op de moeilijkheidsgraad die je wilt
Speciale Cup in Tijdrit:Versla de Mushroom, Flower, Thunder en Star Cups op de eerste plaats op 150cc

Geheimen:
Kan je Mario Kart Super Circuit achteruit voltooien? Ontdek het hier!
Mario2006
Altijd al benieuwd of je Mario Kart Super Circuit achteruit kan voltooien? Bekijk dit filmpje en kijk of het mogelijk is!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg