x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
NL

Pokémon Yellow Version - GameBoy All in 1!

Kopen:

Pokémon Yellow Version Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
174.99
€ 154.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Yellow Version
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
51.99
€ 43.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Yellow Version
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
51.99
€ 43.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Yellow Version
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
51.99
€ 37.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Yellow Version

Afbeelding voor  Pokemon Yellow Version

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: Game Boy (GB)
Voor:GB, GBC & GBA (SP)
Regio:Vrij
Genre:Avontuur, RPG, Strategie
Uitgebracht:1998
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:0045496730895

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Yellow Version

Afbeeldingen

Het personage in Pokémon Yellow samen met Pikachu.
Het personage in Pokémon Yellow samen met Pikachu.
Hier is Pikachu in gevecht met een Sparrow.
Hier is Pikachu in gevecht met een Sparrow.
Pikachu ziet er maar bleekjes uit.
Pikachu ziet er maar bleekjes uit.
Eén van de minigames, surfen met je Pikachu.
Eén van de minigames, surfen met je Pikachu.
Beoordelingen voor   Pokemon Yellow Version

Beoordelingen Pokémon Yellow Version

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

1293
16 jaar
Een uitstekende verbetering op de eerste Pokémon spellen!
Pokémon Yellow is de opvolger van de spellen Pokémon Blue en Pokémon Red. Je probeert in dit spel om de beste Pokémontrainer te worden van de hele Kanto regio. Hierbij moet je met 8 gymleaders dueleren om hun badge te krijgen. Met deze kan je de Elite 4 uitdagen. Als jij hen kan verslaan kan je de kampioen uitdagen.

Het spel heeft niet al te veel verschillen met deze spellen. Het grootste verschil is dat je in dit spel als starterpokémon Pikachu krijgt! Dit komt doordat er nadat de Pokémon-series op de televisie kwamen er veel mensen Pikachu als starter wilden. Naast deze grote verandering zijn er een groot aantal gebieden voorzien van verbeterde sprites ten opzichte van Pokémon Blue/Red. Naast dit zijn er ook veel bugs gefixt die in Pokémon Blue/Red voorkwamen. Als laatste is de verhaallijn iets aangepast, al verschilt deze niet echt al te veel. Voor de rest zijn de levels van de Pokémontrainers in het spel iets verlaagd, waardoor het spel iets makkelijker is geworden.

Al met al is dit spel een goede aanrader, als je van de Pokémon spellen en de Pokémon televisieseries houdt!
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
8,7

180
18 jaar
Pokémon Yellow is de Pokémon game voor een fan van de originele show.
In Pokémon Yellow speel je als Ash Ketchum. Je krijgt van Professor Oak een Pokémon die je deze keer niet kan kiezen, je krijgt namelijk altijd Pikachu. Daarna speel je ongeveer dezelfde game als Pokémon Red en Blue.
Er zijn echter enkele verschillen, zo zien Brock en Misty er meer uit zoals in de show (tv serie), kan je alle originele starter Pokémon verkrijgen en loopt Pikachu achter je aan als hij in je Party zit, iets dat pas terugkwam in Pokémon Soulsilver en Heartgold.
Voor elke Pokémon fan die van de originele show houdt en een Gameboy of Gameboy Color heeft is dit toch wel een aanrader.
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
8,3

1125
23 jaar
Een aanrader voor iedere Pokémon fan.
'Pokémon: Yellow version' is een mix tussen 'Pokémon Red/Blue version' en de originele anime. Het spel is voor mensen die één (of beide) van de eerste Pokémon spellen al hebben gespeeld nog steeds een aantrekkelijk spel aangezien de verhaallijn zich in kleine mate differentieert. Ook zijn er kleine spel onderdelen toegevoegd.

Naast deze verandering is de grafische weergave ook verbeterd, deze is kleurvoller en de sprites zijn over het algemeen een stuk mooier. Ook zijn er bugfixes toegepast ten opzichten van zijn voorganger.
Lees meer...

SPOILER WAARSCHUWING!
Wil je verrast worden door het spel? Lees dan niet verder!
De eerste en meest opvallende aanpassing in de gameplay is dat je maar 1 starter in dit spel krijgt. Het leuke hiervan is dat je de overige 3 originele starters verder in het spel krijgt, en dat Pikachu achter je aanloopt tijdens het spel. Het is ook mogelijk een interactie te hebben met 'Pikachu' door met 'm te praten, iets wat pas in Heart Gold/Soulsilver' terug te vinden is.

Hiernaast heeft hij niet de 8-bit klinkende "cry" zoals in de originele spellen (tot aan black2/white2) maar eerder die van de originele anime (vergelijkbaar met het geluid van X/Y en Omega Ruby/Alpha Saphire).

Voor de fans van de anime zijn er ook onderdelen toegevoegd aan het spel, zoals de 2 team rocket leden 'Jesse' en 'James' met hun pratende Pokémon 'Meowth'.

Het spel is momenteel wel verouderd, maar heeft zoals hier boven aangegeven nogsteeds een aantal aspecten te bieden welke niet in de nieuwere 'Leaf green/ Fire red' versions aanwezig zijn.
Verberg.
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

1085
14 jaar
Jouw versie van de TV-serie
Dit is een erg leuke Pokemon game gebaseerd op de avonturen van Ash Ketchum de Pokemon-Trainer van de TV-serie. De game zelf lijkt redelijk veel op Pokemon Red en Pokemon Blue maar in dit spel begin je met Pikachu en kun je zelf bepalen of jij er wel een Raichu van maakt. Pokémon Yellow Version is een erg leuk spel voor iedereen die Pokemon Firered of Pokemon Leafgreen al gespeeld heeft, anders zou ik daar mee beginnen.
Cijfer:
7,8

864
18 jaar
Een must-have voor iedere Pokémonfan
Pokémon Yellow is een echte must-have als je een Pokémonfan bent! Ik heb het spel zelf al een paar maanden en het is een echte aanrader. Het spel is wel zwart-wit met vage kleuren, dus als je niet van zwart-wit games houdt is dit spel niet een aanrader. Het spel geeft echt weer het gevoel van vroeger terug en is dus zeker een aanrader!
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
8,5

315
13 jaar
Leuk spel voor Pikachu fans
Pokemon Yellow is misschien wel de leukste Pokemon ooit. In Pokemon Yellow ben je Ash Ketchum en heb je als starter Pokemon (je raadt het al) Pikachu! Pikachu loopt in deze game achter je aan. Veel mensen vonden het jammer dat ze in de eerste Pokemon games (Blue en Red) geen Pikachu als starter konden kiezen. In deze game kwamen voor veel mensen dromen tot leven. Dit is voor mij de leukste Pokemon game om te spelen.
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
8,7

14123
20 jaar
Leuk spel voor fans van de tv serie
Vrij iconische game. Wat mij vooral aantrekt aan deze game vergeleken met pokemon red en Blue is dat deze game meer richting de tv serie gaat. Je speelt echt als de Ash Ketchum en Pikachu loopt achter je aan. Verder komen ook nog de iconische personages Jessie en James terug in deze game als vrij hoge team rocket bazen. Als je van de oudere serie van deze serie houdt is Pokemon Yellow echt een aanrader ten opzichte van het origineel Pokemon Red of Blue.
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
9,0

145
19 jaar

De verbeterde versie van Pokémon Red en Pokémon Blue. Deze keer begin je met de mascotte van Pokémon: Pikachu. Daarnaast kun je de geliefde starters van deze regio allemaal krijgen. Als je met Charizard, Blastoise en Venusaur wil spelen, kan dat gewoon! Pokémon Yellow is zeker de beste game van de generatie 1 serie!
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
8,5

540
22 jaar
Erg leuk vervolg op Pokémon Blue en Red.
Pokémon Yellow is een soort van vervolg op Pokémon Red en Blue. Het biedt een een nieuwe ervaring ten opzichte van die games, met nieuwe features en verbeteringen die het spel nog leuker maken. De wereld van Pokémon is nog steeds even verleidelijk en de vele uitdagingen en avonturen houden je uren bezig. Een aantal nieuwe personages zijn Jesse en James van Team Rocket uit de Anime. Ook is je starter Pokémon Pikachu. Net zoals Ash in de Anime.
Pokémon Yellow Version
Cijfer:
9,3
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Yellow Version

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 5 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips - 1 Geheim - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Hoe kan ik Squirtle, Charmander en Bulbasaur krijgen in Pokémon FireRed?
Travisc
175
Bulbasaur is te krijgen in het huis linksboven in Cerulean City (Gym van Misty). Praat hier met het meisje wanneer Pikachu je leuk vindt.

Charmander is te krijgen als je vanuit Cerulean City naar boven loopt, over de Nugget bridge (met de 5 mensen die je moet verslaan) en dan helemaal linksbovenin. Praat hier met de jongen die naast Charmander staat.

Squirtle is te krijgen in Vermilion City (bij de derde gym). Wanneer je de gymleider hebt verslagen, praat je met agent Jenny die in het midden van de stad staat.

Persoonlijke tip:
Kan Pikachu evolueren in Pokémon Yellow Version?
Axtasma
2652
12 jaar
Zoals je al misschien opviel, kan je Pikachu niet laten evolueren in Pokémon Yellow Version. Je kan dit proberen maar dan wordt je Pikachu boos. Dit is ook net zoals in de TV-serie, Ash wil zijn Pikachu ook niet laten evolueren.

Persoonlijke tip:
Hoe krijg je een level 100 Nidoking in Pokémon Yellow?
Axtasma
2652
12 jaar
In deze video laten ze je zien hoe je een level 100 Nidoking krijgt in Pokémon Yellow.
Deze glitch verschilt van die van Pokémon Red en Blue en is iets makkelijker.
Zorg zeker dat je genoeg Poké Balls hebt!

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Hoe kan ik Mew vangen in Pokémon Yellow?
Stegju
420
Sommige mensen weten dat het onmogelijk is om Mew in Pokémon Yellow te vangen, maar er is een glitch die je kunt gebruiken om deze legendarische aan je Pokédex toe te voegen.1. Genees je Pokémon in het Cerulean City Pokémon Center.
2. Versla de trainers op Nugget Bridge.
3. Vecht niet met de trainer in het grasveld links van Nugget Bridge, over het water, maar loop veilig langs hem heen zonder oogcontact met hem te hebben.
4. In dit grasveld moet je echter een Abra in het hoge gras vinden en vangen.
5. Zorg ervoor dat je je spel opslaat.
6. Gebruik Abra om naar je laatst bezochte Pokémon Center te teleporteren.
7. Ga vanuit het Pokémon Center terug naar de Nugget Bridge, maar ga deze keer nadat je de brug bent opgegaan naar rechts.
8. Je zou nu op Route 25 moeten zijn.
9. Versla alleen de onderste trainer, de 2e van links.
10. Zorg ervoor dat je je spel opslaat.
11. Ga terug naar het grasveld links van Nugget Bridge.
12. Zet je personage op een lijn zodat hij recht tegenover de trainer staat die je eerder hebt vermeden, maar zorg ervoor dat de trainer zich net buiten het bereik van het scherm bevindt.
13. Ga één vakje naar beneden en druk tegelijkertijd op de START-knop.
14. Het menu zou moeten verschijnen, ook al ziet de trainer je.
15. Gebruik nogmaals Abra om naar je laatste Pokémon Center te teleporteren.
15. Ga vanuit het Pokémon Center terug naar de Nugget Bridge, maar ga deze keer nadat je de brug bent opgegaan naar rechts.
16. Je zou nu op Route 25 moeten zijn.
17. Versla de toptrainer, de 3e van rechts, maar als je hem uitdaagt, zorg er dan voor dat hij je op het hoogste punt van het scherm ziet dat mogelijk is, terwijl je naar rechts kijkt.
18. Gebruik nogmaals Abra om naar je laatste Pokémon Center te teleporteren.
19. Loop de Nugget Bridge op.
20. Het menuscherm zou halverwege de Nugget Bridge moeten verschijnen.
21. Sluit het menuscherm en Mew zal daar verschijnen.
22. Verlaag Mew’s HP en gebruik een PokéBall om de Pokémon te vangen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Hoe kan ik Pikachu laten houden van mij in Pokémon Yellow Version?
Axtasma
2652
Wanneer je verder in het spel zit van Pokémon Yellow Version, koop dan een potion. Probeer die potion dan te geven aan je Pikachu wanneer zijn HP vol is. Dit zal niks doen, maar dat maakt niet uit. Blijf dit meerdere keren doen en praat dan tegen je Pikachu. Hij zal ineens van je houden!

Easter Eggs en Glitches:
Hoe vang je Mew in Pokémon Yellow?
Luigi
120
Enkele vereisten voor Mew:
1. Je moet nog vrij vroeg in het spel zitten van Pokémon Yellow Version. De eerste 3 badges moeten bemachtigd zijn.
2. Je moet over de HM02 ''Fly'' beschikken.
3. Je moet de steden Cerulean City en Lavender Town hebben bezocht.

Absolute must!
1. Je mag nog niet in contact geweest zijn met The Gambler op Route 8
2. Je mag nog niet in contact zijn geweest met The Youngster op Route 25, direct naast Dr. Bill's huis.

Volg de instructies in het filmpje hier beneden om Mew te bemachtigen!
 

Easter Eggs en Glitches:
Hoe kun je Pokemon Yellow uitspelen in 0 seconden?
Axtasma
2652
Raar maar waar, je kan Pokémon Yellow Version uitspelen in 0 seconden.

Let op dat deze glitch ontzettend moeilijk is en dat het lang kan duren voor je ze onder de knie hebt!

 

Easter Eggs en Glitches:
Wat zijn enkele glitches in Pokemon Yellow?
Tornado
1271
In dit filmpje zie je enkele glitches in Pokémon Yellow Version.

 

Cheats en Codes:
Welke cheat codes kan ik gebruiken voor Pokémon Yellow?
Stegju
420
Hier zijn 5 verschillende cheat codes die je kan gebruiken voor Pokémon Yellow Version:

Lopen door muren010138CD
Geen willekeurige gevechten01033BD1
Een trainer’s Pokémon vangen010156D0
Gratis Master Balls van de shop010156D0
Eerste item in inventory naar 9901631ED3
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg