x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
NL

Metroid Fusion - GBA All in 1!

Kopen:

Metroid Fusion Als Nieuw
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 199.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zo mooi zien wij deze zelden
Metroid Fusion Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 119.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Metroid Fusion Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
119.99
€ 99.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Metroid Fusion
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
61.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Metroid Fusion

Afbeelding voor  Metroid Fusion

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP/micro) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Shooter
Uitgebracht:2002
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:GBA-GC Kabel
EAN:0045496731847

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Metroid Fusion

Afbeeldingen

Samus Aran wordt naar een ruimtestation gestuurd om een mysterie te onderzoeken.
Samus Aran wordt naar een ruimtestation gestuurd om een mysterie te onderzoeken.
Metroid Fusion is een prachtig platform/shooter/avonturenspel.
Metroid Fusion is een prachtig platform/shooter/avonturenspel.
In een vochtige grot houdt zich een organisme schuil dat besmet werd door een X parasiet.
In een vochtige grot houdt zich een organisme schuil dat besmet werd door een X parasiet.
Het is de taak van Samus om alle gemuteerde wezens uit te schakelen.
Het is de taak van Samus om alle gemuteerde wezens uit te schakelen.
Afbeelding voor Metroid Fusion

Links

Beoordelingen voor   Metroid Fusion

Beoordelingen Metroid Fusion

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

445
18 jaar
Lekker puzzelen in de ruimte
Metroid is een serie, die actie en avontuur combineert met een mooie ambiance en het oneindig exploiteren van de omgeving door middel van de beschikbare wapens. Je komt enkel verder in het spel als je de geheime doorgangen en omwegen leert en weet waar je moet kijken.

Metroid Fusion, het vierde spel in de Metroid-serie, houd je meer dan zijn voorgangers aan hand tijdens het spel. Het verhaal is meer lineair en de instructies directer dan in de voorgangers; je kan niet anders dan het bedoelde pad te volgen. Voor kenners van de serie is dit een domper, maar voor mensen die net bekend raken ermee is dit geweldig. Je leert niet alleen veel over het verhaal (wat ook in de voorgangers onderbelicht bleef), je leert ook het spel echt spelen. Uiteindelijk weet je zelf waar je kijken moet voor geheime paden.

Hoewel het chronologisch het laatste deel van de hele Metroid-serie is, zou ik het toch aanraden als eerste spel, omdat je simpelweg wegwijs wordt gemaakt in hoe je het spel moet spelen. Als ik met een ander spel was begonnen, had ik niet zoveel plezier eruit kunnen halen. Daarnaast krijg je, meer dan andere spellen, een goed overzicht in het verhaal. Ik zou het zeker aanraden om Metroid Fusion eerst te spelen.

Enkele minpunten zijn dus de lineariteit en dat het spel zeer lang is en na een tijd kan vervelen, maar ik vind het zeker het proberen waard als je in bent iets nieuws.
Cijfer:
7,5

180
18 jaar
Geen goed beginpunt voor een nieuwe speler, maar perfect voor een Metroid fan.
Metroid Fusion was de eerste Metroid game na Super Metroid, samen met Metroid Prime. Waar mensen uitkeken naar Fusion, verachtten ze Prime.

Die mening is echter nu omgedraaid, Prime wordt gezien als een meesterstuk terwijl Fusion wordt gezien als redelijk.
Lees meer...

Fusion corrumpeert dan ook de formule van Metroid. Progressie is lineair, veel cutscenes en tekst en Samus ziet er niet meer uit zoals eerst. Daar is echter een goede reden voor. Metroid Fusion is een game voor de Gameboy Advance, een mobiel platform. Doordat het zo lineair is en er veel Save-points zijn kan je zelfs met vijf minuten al een stuk verder spelen. Daarnaast heeft Nintendo goed gebruik gemaakt van het lineaire door de moeilijkheidsgraad geleidelijk omhoog te brengen. Metroid Fusion is één van de moeilijkste Metroid games, verwacht dan ook om meerdere keren dood te gaan.
Het grote aantal cutscenes en tekst halen je echter vaak uit de flow waardoor de game langer voelt dan eigenlijk nodig is. Waar de meeste Metroid game subtekst gebruiken om een verhaal vertellen wordt het verhaal hier de voorgrond. De map is nog wel groot met meerdere onderdelen van het BSL-station dat je kan ontdekken en veel upgrades die je kan verkrijgen.

Metroid Fusion is geen goed beginpunt voor een nieuwe speler, maar voor een fan bevat hij alles wat je zou verwachten.
Verberg.
Cijfer:
7,8

60
22 jaar
Een Must Have voor de Metroid fan!
Metroid Fusion zet het verhaal van Samus voort na de gebeurtenissen in Super Metroid waarin ze het Mother Brain heeft verslagen ten koste van een "vriend" uit Metroid II (Ook zeker een aanrader). Voor een spel uit het begin tijdperk van de GBA houdt het naar mijn mening nog zeker stand als een van de beste en meest iconische GBA games aller tijden. Dit met name door de spanning die je de hele tijd voelt op het moment dat je doppelganger vorm aanneemt. Daarnaast is de gameplay vertrouwd, zijn de puzzels niet belachelijk moeilijk en heeft zeker replayability vanwege het feit dat er zo veel geheimen en leuke easter eggs in zitten. Als je een fan bent van de 2D series, dan snap ik niet waarom fusion nog niet in je collectie zit!
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

3144
23 jaar
Lekker griezelen met Samus
In tegenstelling tot de voorgaande Metroid-spelletjes, is Metroid Fusion veel meer gericht op het verhaal, mede dankzij het gebruik van een groot aantal indrukwekkend en kleurrijke tussenfilmpjes.

Metroid Fusion, het vierde spel in de Metroid-serie, draait wederom om onze heldin Samus, die ditmaal geïnfecteerd wordt door een type parasitair organisme genaamd de "X parasite". Tijdens de poging Samus te genezen van dit organisme, verliest ze zo goed als al haar geïnfecteerde pantser, wat op een ruimtestation in quarantaine wordt geplaatst.
Lees meer...

Echter, de "X parasite" neemt via het geïnfecteerde pantser, à la The Thing, de gedaante van Samus aan; SA-X. Terwijl de échte Samus verzwakt is zonder enige krachten, dwaalt SA-X als een roofdier rond op het ruimtestation. Hier begint ons verhaal, waar Samus naar ditzelfde ruimtestation gestuurd wordt om een catastrofale ontploffing te onderzoeken.

Zoals reeds vermeld richt Metroid Fusion zich een stuk meer op het verhaal, waardoor het spel de speler meer bij het handje vasthoudt; het is lineairder in vergelijking tot de vorige Metroid-spelletjes waar je, bij wijze van spreken, in het diepe wordt gegooid en zelf moet uitzoeken waar je naartoe moet gaan. Persoonlijk houd ik veel meer van een Metroid Fusion-achtige speelstijl.

SA-X jaagt overigens ook écht op Samus gedurende het verhaal, die niet opgewassen is tegen deze super-parasiet. Hierdoor is Metroid Fusion behalve de klassieke platformer/schietspel waar wij allen van houden, ook een horror-spel, waar de speler ook daadwerkelijk moet vluchten voor SA-X. Het zorgt oprecht voor spannende momenten; een unieke ervaring op de GBA!

Hoe dan ook, zoals elk Metroid-spel is ook Metroid Fusion heel indrukwekkend. Van het uiterlijk, tot de animaties; alles is helemaal afgewerkt.

Dus, heb jij zin een horror/platformer/schietspelletje van onze grote vriendin Samus? Ja? Doe je lichtjes uit, pak een schone onderbroek en ga deze zomer lekker genieten van dit griezelige prachtspel.
Verberg.
Cijfer:
8,8

1125
23 jaar
Een zeer goede sidescrolling shooter
Het spel wordt mooi gepresenteed evenals de "cuscenes" welke er duidelijk en fantastich uitzien. Het spel wordt wel snel moeilijker maar het vrijspelen van functies van het "fusionsuit" welke steeds groter en beter wordt is een leuke beloning hiervoor. Metroid Fusion is wel aan de lange kant maar zal niet al te gauw gaan vervelen waardoor je uren plezier hiermee kan hebben.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Metroid Fusion

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Waar kan ik alle voorwerpen en verbeteringen vinden voor Samus in Metroid Fusion?
Philip
3144
Aas jij op die "100%" net zoals SA-X op jou aast? Of heb je gewoon extra verbeteringen nodig om het jezelf gemakkelijk te maken in Metroid Fusion? Bekijk dan snel de 10-delige serie op YouTube waar elke verbetering/powerup voor onze grote vriendin Samus gevonden wordt.

Veel (zoek)plezier!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg