x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
NL

Game Boy Advance - GBA Hardware All in 1!

Kopen:

Game Boy Advance Glacier + Super Mario World Super Mario Advance 2 - Als Nieuw & in Doos
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 304.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Game Boy Advance Indigo - Scherm Vervangen
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 79.99
6 Maanden garantie
Nieuw krasvrij scherm
Behuizing zeer lichte krasjes
Game Boy Advance Arctic - Scherm Vervangen
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
81.99
€ 74.99aanbieding
6 Maanden garantie
Nieuw krasvrij scherm
Behuizing zeer lichte krasjes
Game Boy Advance Arctic - Scherm Vervangen
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
79.99
€ 73.99korting
6 Maanden garantie
Nieuw krasvrij scherm
Behuizing zeer lichte krasjes
Game Boy Advance Platinum - Scherm Vervangen
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
78.49
€ 71.49aanbieding
6 Maanden garantie
Nieuw krasvrij scherm
Behuizing zeer lichte krasjes
Game Boy Advance Glacier - Scherm Vervangen
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 70.49
6 Maanden garantie
Nieuw krasvrij scherm
Behuizing zeer lichte krasjes
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Game Boy Advance

Afbeeldingen voor  Game Boy Advance

Afbeeldingen

De GameBoy Advance was de <a href = https://www.mariogba.nl/beste-game-boy-classic-spellen-lijst.php target = _blank>eerste GameBoy</a> waar het scherm tussen de knopjes werd geplaatst.
De GameBoy Advance was de eerste GameBoy waar het scherm tussen de knopjes werd geplaatst.
De verschillende types: De <a href = https://www.mariogba.nl/gameboy-advance-spel-info.php?t=Game_Boy_Advance_SP target = _blank>GBA SP</a> (blauw), de <a href = https://www.mariogba.nl/gameboy-advance-spel-info.php?t=Game_Boy_Micro target = _blank>GB Micro</a> (roze) en de standaard GBA (zwart).
De verschillende types: De GBA SP (blauw), de GB Micro (roze) en de standaard GBA (zwart).
Reclame voor de Game Boy Advance die het grote kleurenscherm benadrukt.
Reclame voor de Game Boy Advance die het grote kleurenscherm benadrukt.
Het "<a href = https://www.mariogba.nl/gameboy-advance-spel-info.php?t=Lampje_voor_Game_Boy_Advance target = _blank>Worm Lichtje</a>" wordt veel gebruikt om het scherm goed zichtbaar te maken!
Het "Worm Lichtje" wordt veel gebruikt om het scherm goed zichtbaar te maken!
Beoordelingen voor   Game Boy Advance

Beoordelingen Game Boy Advance

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

155
42 jaar
Meer dan 1.000 games: uren speelplezier
Nooit meer verkrampte vingers
De standaard Gameboy Advance (GBA) heeft niet het mooiste scherm (het heeft namelijk geen verlicht scherm), kun je niet opladen met een stroomadapter maar biedt van alle GBA-modellen wel het hoogste speelcomfort. Dit komt doordat de knoppen naast het scherm zitten en niet eronder. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken om verkrampte vingers en dat speelt natuurlijk wel zo lekker.

Lees meer...
Een SNES in je broekzak
Welke GBA je ook kiest, je hebt de keuze uit meer dan 1.000 games. Het meest tot de verbeelding spreken ongetwijfeld de talloze SNES titels die naar de GBA zijn geport. Super Mario World, Donkey Kong Country, Zelda, Metroid, danzkij de GBA zitten deze klassiekers voortaan gewoon in je broekzak.

Verberg.
Game Boy Advance
Cijfer:
9,0

65
17 jaar
Geweldige videospelmachine
Ik wou dit ding al een aantal jaar hebben en nu ik hem eindelijk heb, is het precies wat ik had verwacht. Het is eigenlijk een kleine draagbare spelcomputer. Hij past in je broekzak en geeft je de mogelijkheid om elk Game Boy-spel te spelen vanaf de Classic tot de GBA-line. Je raakt nooit meer verveeld! Dit ding is hartstikke stevig, de kwaliteit is geweldig en kan lang gebruikt worden, voordat de batterijen verwisseld moeten worden. De knoppen zijn goed en zitten naast het scherm voor optimale houvast. Het enige nadeel is dat het scherm niet is verlicht, dus is het onmogelijk om in het donker te spelen zonder lamp aan, maar gelukkig is dat te fixen door je GBA te modden. Voor de rest niets mis mee. Echt een aanrader!
Game Boy Advance
Cijfer:
9,2

3803
35 jaar
Eerste versie van de GameBoy Advance!
Het nadeel van deze eerste versie van de GBA is dat deze geen schermverlichting heeft. In het donker zie je helemaal niks, raar genoeg geeft het scherm dus geen licht. Om goed beeld te hebben ben je afhankelijk van de verlichting van buiten af.

Daarnaast moet je erg oppassen voor krassen, want het grote scherm is onbeschermd en er zitten zo krasjes op!

De kleuren zijn super mooi en de games zijn verslavend! Erg gaaf vind ik de multiplayer games. Je eigen scherm waarop je speelt maakt het extra spannend, je ziet niet wat de andere doen op hun eigen scherm. Het spelen met meerdere spelers kan vaak met maar 1 gamepack. Wel zo toegankelijk en betaalbaar!
Game Boy Advance
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

26115
30 jaar
De originele GB Advance
Ik was geen fan van de originele GameBoy Advance (de Micro en SP zien er veel beter uit) maar dit is wel degene waar het allemaal mee begon. Wil je dus echt de authentieke GameBoy Advance ervaring dan moet je deze in huis halen.
Game Boy Advance
Cijfer:
8,0

329
26 jaar
Gameboy die prettig aanvoelt
De eerste Gameboy Advance heeft een kleiner scherm dan de Gameboy Advance SP. Daarnaast is hij echter wel een stuk prettiger om mee te spelen doordat de Gameboy prettig in de hand ligt. De knoppen voelen ook wat prettiger aan tijdens het spelen. Al met al een goede Gameboy waar alle Gameboy spellen op te spelen zijn.
Game Boy Advance
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje GBA Hardware beschrijving Game Boy Advance

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Wibert Huberts
3803
Verschillen GameBoy Advance Versies
Dit is de eerste versie van de GameBoy Advance (GBA) en is uitgebracht in 2001. Deze handheld werkt op gewone AA batterijen en het scherm geeft geen licht. Hierna volgende nog de GameBoy Advance SP in 2003 en de GameBoy Micro in 2005, beide met schermverlichting en accu. De micro is zoals de naam al doet vermoeden een mini versie van de GameBoy Advance.

Bij welke spellen is de GameBoy Advance te gebruiken?
- Game Boy (Classic) spellen
- GameBoy Color spellen
- Game Boy Advance spellen

Spidey
390
Algemeen
De Game Boy Advance werd samen met de Game Boy Color ontwikkeld onder de naam "Project Atlantis" en werd uitgebracht in 2001. Het systeem is een 32-bit-console, waardoor de Game Boy Advance capaciteiten heeft vergelijkbaar met Nintendo’s (toen) tien jaar oude Super Nintendo, maar dan in handheldvorm.

De Game Boy Advance wordt horizontaal vastgehouden in plaats van verticaal. Dit was nieuw voor een Game Boy, maar het resulteerde in een comfortabelere game-ervaring.

De Game Boy Advance gebruikt twee AA-batterijen, net als de Game Boy Color. Dit zou echter de laatste keer zijn dat een Nintendo-handheld batterijen nodig zou hebben.

In 2003 kwam er een redesign uit, de Game Boy Advance SP. Dit model had een in- en uitklapbaar scherm dat van voren belicht werd en gebruikte een interne heroplaadbare batterij. Later volgde in 2005 de Game Boy Micro, een kleine variant met een scherper backlight-scherm. Dit model speelt alleen Game Boy Advance-spellen.

Leuke feitjes:
- De Game Boy Advance is de enige Nintendo-console die compatible is met spellen van twee andere consoles, namelijk de Game Boy en Game Boy Color.

- Omdat de Game Boy Advance bijna zo sterk was als de Super Nintendo werden verschillende spellen daarvan heruitgebracht op deze handheld. De Super Mario Advance-serie zijn bijvoorbeeld avonturen eerder beleefd in Super Mario All-Stars, Super Mario World en Yoshi’s Island.

- Kort nadat de DS in 2009 de Game Boy Advance inhaalde in verkochte aantallen werd de productie gestopt, samen met de SP en Micro.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg