x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Golden Sun - GBA All in 1!

Kopen:

Golden Sun
Bestel vandaag, maandag in huis.
38.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Golden Sun

Afbeelding voor  Golden Sun

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:RPG
Uitgebracht:2001
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496731489

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Golden Sun

Afbeeldingen

Golden Sun in een legendarisch RPG avontuur waar je uren spelplezier aan zal beleven.
Golden Sun in een legendarisch RPG avontuur waar je uren spelplezier aan zal beleven.
De omgevingen die je moet ontdekken zijn zeer uitgestrekt en bieden veel variatie.
De omgevingen die je moet ontdekken zijn zeer uitgestrekt en bieden veel variatie.
Op je tocht zal je tal van intrigerende personages ontmoeten.
Op je tocht zal je tal van intrigerende personages ontmoeten.
Als je op zoek bent naar een meeslepend spel met een boeiend verhaal, probeer Golden Sun!
Als je op zoek bent naar een meeslepend spel met een boeiend verhaal, probeer Golden Sun!
Afbeelding voor Golden Sun

Links

Beoordelingen voor  Golden Sun

Beoordelingen Golden Sun

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5

438
30 jaar
Hou je van RPG
Golden Sun is RPG voor de Game Boy Advance. Het was mijn eerste RPG die ik ooit gespeeld heb, toen het uitkwam. Ik was meteen verkocht, wat een fantastisch spel!

De gevechten zien er heel goed uit. Je geeft per beurt commando’s in voor elk van de 4 karakters en daarna worden deze uitgevoerd volgens hun snelheid.
Lees meer...

Naast gewone aanvallen kan je ook psynergy (magic) gebruiken of één van de talloze verschillende djinni. Dit zijn een soort wezentjes die je kan verzamelen, elk met een unieke toepassing in gevechten. Door deze djinni te gebruiken kan je uiteindelijk ook de machtige summons oproepen. Deze zien er echt prachtig uit!

Het verhaal is écht de moeite waard, er is veel expositie (die je niet kan overslaan, maar ik vond dit alles behalve erg). Maar houd er wel rekening mee dat het spel eindigt op een cliffhanger. Ik was indertijd verrast hierdoor. Pas later besefte ik dat een vervolg zou uitkomen (Golden Sun: The Lost Age) dat er naadloos op aansluit.

Golden Sun was een maatstaf voor mij voor alle komende RPG’s die ik zou spelen, gezien het mijn eerste RPG was. Maar slechts weinig spellen kwamen in de buurt van mijn hoge verwachtingen.
Verberg.
Cijfer:
9,5

95
27 jaar
Leuk, aantrekkelijk, vermakelijk avonturenspel dat elke gamer in zijn hart moet dragen!
Hallo lezers. Mijn mening is simpel: ik vind Golden Sun een erg leuk, vermakelijk, avonturenspel. Dit is een role playing game die je als gamer echt geprobeerd moet hebben. Het speelt zich af in een wereld in 2D. Je bent een poppetje en moet met veel mensen praten en er gebeuren allemaal avontuurlijke dingen. Zo heb je krachten waar je stenen mee kunt verplaatsen (wat heel belangrijk is in het spel) en kan je ook andere krachten gebruiken (die ik niet verklap :P). De hoofdpersoon in de game ben jij, en je moet je weg vinden en het kwade verslaan. Tijdens het spelen kom je vijanden tegen die je om beurten moet aanvallen. Dit is erg leuk gemaakt: de aanvallen zelf zien er mooi en kleurrijk uit. En je werkt ook samen in een team, waar jij dus de persoon bent die de aanvallen doet van je team tegen de vijand (monsters of andere gedrochten!). Daarnaast kan je ook een klein beestje naast je zijde hebben. Dat is een soort huisdiertje, die ook voor je kan aanvallen!
Cijfer:
10

420
16 jaar
Een geweldig verhaal voor elke RPG liefhebber
De dialogen zijn niet geweldig (wat we helaas wel gewent zijn als RPG liefhebbers). Het verhaal is goed genoeg om je aan het spelen te houden. Er is wel echt veel te zien en te doen! Als je een RPG-fan bent, zal Golden Sun, je door elfen geobsedeerde wereld, op zijn kop zetten...
Cijfer:
9,1

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Golden Sun

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 4 Geheimen - 3 persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Save file verplaatsen
Big Boss
13133
17 jaar
Nadat je het spel eenmaal hebt voltooid, houd je bij het titelscherm de R-toets en Links op de D-pad ingedrukt en druk je vervolgens op B. Een nieuwe optie verschijnt aan de rechterkant genaamd ’Verzenden’. Hiermee kun je je save file overbrengen naar een Golden Sun: The Lost Age-cartridge met een wachtwoord of met behulp van een GBA-verbindingskabel.

Geheimen:
Ontgrendel gevechtmodus
Big Boss
13133
Om de gevechtsmodus te ontgrendelen, sla je op nadat je de stad Vale hebt verlaten. Er verschijnt een nieuwe optie in het optiemenu.

Geheimen:
Crossbone-eiland
Big Boss
13133
Wanneer je door de Suhalla-woestijn reist, kom je in contact met verschillende monsters die op het scherm tornado’s kunnen creëren. Als je de hele woestijn verkent, kom je uiteindelijk een gigantische roze tornado tegen. Gebruik de Douse Psynergy echter niet om er vanaf te komen. Laat je in plaats daarvan door de tornado oppikken en vliegen. Je komt terecht op Crossbone Isle, een plek die niet op de wereldkaart te vinden is, en waar zeldzame items en een sterke baas te vinden zijn.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Keer terug naar het laatst bezochte heiligdom
Big Boss
13133
17 jaar
Houd in het scherm voor het laden van bestanden de L-knop, Start en Select ingedrukt, voordat je het bestand laadt. Wanneer het bestand is geladen, bevinden Isaac en het bedrijf zich in het meest recent bezochte heiligdom.

Geheimen:
Alle karakters andere naam geven
Big Boss
13133
Druk tijdens het benoemen van Robin/Isaac 3 keer op Select. Je hoort iets en dan kun je Garet, Mia en Ivan benoemen.

Om Felix, Jenna en Sheba een naam te geven, druk je op Boven, Onder, Boven, Onder, Links, Rechts, Links, Rechts, Boven, Rechts, Onder, Links, Boven en Select terwijl je Mia een naam geeft. Je zult nog een ting horen en dan kun je die NPC’s een naam geven als je klaar bent met Mia.

Persoonlijke tip:
Onbeperkte Sol Sanctum-training
Big Boss
13133
17 jaar
In Sol Sanctum kun je meestal monsters tegenkomen, totdat je level 5 bereikt. Hier is een manier om over die grens te gaan. Zorg ervoor dat Jenna op niveau 1 is. Laat Jenna sterven, terwijl je in gevecht bent met een monster. Breng haar niet tot leven. Isaac en Garet kunnen nu op elk gewenst niveau trainen.

Geheimen:
Slechte Einde
Big Boss
13133
Tijdens het gesprek dat volgt op het opruimen van Sol Sanctum, zal de Grote Genezer je vragen of je de last van het redden van de wereld aankunt. Zeg nee en hij zal je waarschuwen dat je je beslissing niet terug kunt nemen, nadat je het dorp hebt verlaten. Verlaat het gebouw. Gefeliciteerd, je hebt Golden Sun voltooid door Weyard te vernietigen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Golden Sun

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2023 Mario GBA