x HomeWinkelGameBoy AdvanceGamesVerzamelaarsNintendoMarioPokemonKirbyDonkey KongMetroidNES ClassicsOverig
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Sorteren op
Onze Garantie
Fantastisch Tweedehands!
6 maanden garantie!
Niet goed? Wij betalen alle verzendkosten!
Thuiswinkel Waarborg
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij mariogba.nl


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw GBA Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Meest verkocht:

/Game Boy Advance SP Tribal - Nette Staat voor Nintendo GBA
 78.49  € 72.49
1. Game Boy Advance SP
 
/Game Boy Advance Arctic - Scherm Vervangen voor Nintendo GBA
 80.99  € 68.99
2. Game Boy Advance
 
/Pokémon Emerald Version Franstalig voor Nintendo GBA
  € 129.99
3. Pokémon Emerald Version
 
/Game Boy Color Transparant Paars - Zeer Mooi voor Nintendo GBA
 81.49  € 71.49
4. Game Boy Color
 
/Pokémon Crystal Version voor Nintendo GBA
 91.49  € 74.49
5. Pokémon Crystal Version
 
/Pokémon Red Version voor Nintendo GBA
 41.49  € 31.49
6. Pokémon Red Version
 
/Pokémon Ruby Version voor Nintendo GBA
  € 71.49
7. Pokémon Ruby Version
 
/Pokémon FireRed Version voor Nintendo GBA
 84.99  € 76.99
8. Pokémon FireRed Version
 
/Pokémon Blue Version voor Nintendo GBA
 40.49  € 34.49
9. Pokémon Blue Version
 
/Pokémon LeafGreen Version Duitstalig voor Nintendo GBA
  € 74.99
10. Pokémon LeafGreen Version

Zelda games voor de GameBoy Advance kopen

Mario GBA
Gebruikte spellen, hardware en accessoires
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Retourneren binnen 14 dagen mag!
Grootste keuze GameBoy Advance Spellen voor de laagste prijs!

Zelda games voor de GameBoy Advance kopen

De geschiedenis van The Legend of Zelda-handheldgames

Dit is de legende over de jongen in het groen. Met zwaard, schild en bommen op zoek naar de Triforce. De prinses moet geredworden van de kwaadaardige tovenaar Ganon. Het kwaad moet teruggedrongen worden tot in de diepste hoeken van het koninkrijk. Wanneer het geweken is sluimerd het eeuwen lang. Maar op een dag wordt het kwaad weer gewekt en begint de Legende opnieuw...

The_Legend_of_Zelda_Links_Awakening

The Legend of Zelda: Link’s Awakening – (Nintendo Gameboy, 1993)

The Legend of Zelda was op de Nintendo Entertainment System een gigantisch succes. Logisch dat Nintendo ervoor koos om de formule over te hevelen naar de Nintendo Gameboy. De eerste handheld met verwisselbare spelcassettes. Kosten noch moeite werden gespaard voor The Legend of Zelda: Links’s Awakening, waarin Link na een storm met zijn schip aanspoelt op een afgelegen eiland.

In het spel doorloop je meerdere kerkers om de mytische windvis bovenop het eiland te wekken uit zijn slaap. Je krijgt continu items, waarmee je nieuwe puzzels in de spelwereld kunt oplossen.

Alles wat in de console-versie van het spel aanwezig was, zat nagenoeg ook in deze handheld-versie. Samen met de Pokémon-games behoren deze spellen qua wereldoppervlakte tot de grootste die ooit op de Nintendo Gameboy zijn verschenen. Een prestatie van formaat op minimalistische hardware.

Er is ook een speciale versie uitgebracht onder de naam Link’s Awakening DX. Deze versie van het spel was speciaal bedoeld voor eigenaren met een Gameboy Color. Het hele spel was in kleur en er was een nieuwe kerker toegevoegd, welke zich richtte op het spelen met verschillende kleuren.

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of zelda: Links Awakening. (GBA)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of zelda: Links Awakening DX. (GBA)


The_Legend_of_Zelda_Oracle_of_Ages

The Legend of Zelda: Oracle of Ages / Oracle of Seasons - (Gameboy Color, 2001)

In 2001 had Nintendo een groots plan in gedachten. Een trilogie van Zelda-games uitbrengen op de Nintendo Gameboy Color met ieder een unieke spelwereld, unieke kerkers en unieke gameplay. Ofwel, drie releases op één en dezelfde dag. Wow! Capcom mocht dit klusje klaren voor Nintendo, want zelf hadden ze niet de mankracht om dit monsterproject uit te voeren. Uiteindelijk werden het twee games, in plaats van drie. De derde game kun je ‘unlocken’ als je beide games hebt uitgespeeld.

The Legend of Zelda: Oracle of Ages richt zich op tijd en laat je switchen tussen tijdsperiodes, terwijl The Legend of Zelda: Oracle of Seasons je laat wisselen tussen de verschillende jaargetijden. Als je allebei de games hebt volbracht en de 8 elementen van de natuur en de tijd hebt verzameld, komt het plot echt op stoom. Een oude bekende blijkt toch een invloed in het verhaal te hebben. Plottwist!

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Oracle of Ages. (GBA)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. (GBA)The Legend of Zelda: Four Swords – (Gameboy Advance, 2001)

The Legend of Zelda: Four Swords is geen volwaardige nieuwe game, maar een soort van extra-tje wat je cadeau kreeg bij het aanschaffen van de Gameboy Advance-versie van A Link to the Past. Het was de eerste versie van The Legend of Zelda, die met 4 spelers tegelijk kon worden gespeeld.

Een nieuwe slechterik, Vaati, duikt op. Zodra Link het mysterieuze Four Sword uit zijn schede trekt wordt hij opgesplitst in vier verschillend gekleurde versies van zichzelf. Iedere speler speelt (met behulp van een 4-speler linkkabel) als één van de Links door een aantal levels vol puzzels en vijanden.

The Legend of Zelda: Four Swords is ook uitgebracht op de Nintendo DSi en een speciale Anniversary-editie is gratis weggegeven aan fans op de Nintendo 3DS in de beginperiode van de handheld.

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Four Swords. (GBA)The Legend of Zelda: The Minish Cap – (Gameboy Advance, 2004)

The Legend of Zelda: The Minish Cap is volgens veel mensen de beste handheld Zelda-game ooit gemaakt. In het spel, dat opnieuw door Capcom is ontwikkeld, wordt Link zo klein als een mier als hij de vogelachtige muts Ezlo helpt om de slechte tovenaar Vaati te verslaan met het Picori Zwaard.

Het hele spel draait om de verhouding tussen groot en klein. Sommige puzzels of doorgangen kun je enkel betreden als mini-Link, terwijl je voor andere paden juist groot moet zijn om niet te verdrinken in een plas met modder. Nieuw zijn ook de Kingstones. Deze stenen zijn in twee delen gebroken en als je beide delen vindt en samenvoegt, gebeurt er iets wonderbaarlijks in de spelwereld. Spannend!

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: The Minish Cap. (GBA)The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (Nintendo DS, 2007)

De Nintendo DS maakt veelvuldig gebruik van het – op dat moment – innovatieve touchscreen. De nieuwe Legend of Zelda-titel moest binnen dit straatje vallen en met een pennetje worden bestuurd. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass staat als een huis en is een avontuur dat je bij zal blijven.

Het spel is een vervolg op de avonturen van Link uit The Windwaker op de Nintendo Gamecube. Link gaat mee met de piratenbende en ontdekt een mysterieus spookschip op zee. Piratenkapitein Tetra (beter bekend als prinses Zelda) gaat op onderzoek uit. Link gaat achter haar aan, maar komt in zee terecht. Later wordt hij wakker en blijkt hij aangespoeld te zijn op een klein eiland. De enige manier om Zelda te redden is de Temple van de Ocean King te betreden met een mysterieuze zandloper…

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. (DS)The Legend of Zelda: Spirit Tracks - (Nintendo DS, 2009)

The Legend of Zelda: Ocarina of Time had een paard, terwijl je in Phantom Hourglass en The Windwaker gebruik kon maken van een boot. Welk vervoersmiddel hebben we nog niet gehad? Inderdaad, een vliegtuig. Nee, ik bedoel een trein. In The Legend of Zelda: Spirit Tracks wordt Link een heuse treinmachinist en toeft hij zich een weg door een nieuw land. Plots verdwijnen echter de sporen en blijkt kanselier Cole een slechterik te zijn, die prinses Zelda verandert in een stenen beeld.

Wow, dat ging snel. Zelda is dus nu van steen? Ja en nee. Het lichaam van prinses Zelda is inderdaad versteent, maar haar geest kan nog worden gezien met behulp van een speciale geestenfluit. Samen met Link zal ze naar de toren van de Geesten moeten afreizen om uit te vinden wat er aan de hand is.

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Spirit Tracks. (DS)The Legend of Zelda: A Link Between Worlds - (Nintendo 3DS, 2013)

Super Nintendo-klassieker The Legend of Zelda: A Link to the Past krijgt een spirituele opvolger op de Nintendo 3DS in de vorm van The Legend of Zelda: A Link between Worlds. Een slechterik heeft het voorzien op het koninkrijk en verandert iedereen in levende schilderijen. Link moet de kracht van de schilderijen naar zijn hand zetten, de zeven wijzen ontwaken en Zelda redden voor het te laat is.

Het spel grijpt in alles terug naar A link to the Past. De wereldkaart is precies hetzelfde als op de Super Nintendo, hoewel alle kerkers, eindbazen en personages een complete make-over hebben gekregen. Er is opnieuw sprake van een duistere paralelwereld, ditmaal Lorule genaamd. Voor het eerst is het mogelijk om – naast het originele The Legend of Zelda op de NES – kerkers in een willekeurige volgorde te doorlopen. De items vind je niet langer in de kerkers, maar kun je kopen of huren bij een konijnachtig personage met de naam Rovio. Je kunt dus direct starten met pijl en boog!

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. (3DS)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link to the Past. (GBA)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link to the Past. (SNES)The Legend of Zelda: Triforce Heroes - (Nintendo 3DS, 2015)

The Legend of Zelda: Triforce Heroes kan gezien worden als een spirituele opvolger van de Four Swords multiplayer-games op de Nintendo Gamecube en Gameboy Advance. Het hele spel draait om het verzamelen van diverse modieuze kledingstukken, die de drie Links kunnen dragen op hun tocht.

Het spel is een rasechte multiplayer-titel. Je speelt met drie personages – jezelf en twee vrienden – en doorloopt lineaire levels vol puzzels, vijanden en elementen uit de The Legend of Zelda-serie. Je zult echt moeten samenwerken om de kerkers heelhuids door te komen. Nieuw in dit deel is dat je een totempaal kunt vormen van twee of drie spelers bovenop elkaar. Zo kun je opereren op diverse hoogtes, wat het spel letterlijk meer diepgang geeft. Zit de knop die je moet overhalen op niveau 2? Dan zal je één persoon op je schouders moeten nemen met zijn pijl en boog. In je eentje of met drie man kun je de knop niet raken. Een interessante en goed uitgewerkte nieuwe gameplaymechaniek.

Het enige nadeel aan het spel is dat het – als je online speelt – erg lastig is om met de andere spelers te communiceren. Dit kan enkel aan de hand van icoontjes met emoties. Naarmate de puzzels steeds lastiger worden en meer snelheid vereisen, is deze trage vorm van communiceren een doodzonde.

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Triforce Heroes. (3DS)Nieuwe uitgaves van eerdere The Legend of Zelda-games - (GBA / 3DS, 2001 / 2015)

Nintendo heeft er een handje van om haar oude klassiekers op te poetsen voor een nieuwe generatie spelers. Zo is er gekozen om A Link to the Past (SNES), Ocarina of Time (N64) en Majora’s Mask (N64) van een nieuw likje verf te voorzien op de Nintendo Gameboy Advance en de Nintendo 3DS. Deze versies bevatten opgepoetste beelden en zijn soms lichtelijk aangepast aan de moderne tijd.

Hiernaast heeft Nintendo The Legend of Zelda (NES) en de opvolger The Legend of Zelda: The Adventure of Link uitgebracht in haar originele vorm op de Nintendo Gameboy Advance als onderdeel van de speciale NES-classic serie met de enkele beroemde spellen uit het NES-tijdperk.

Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda. (GBA)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda II: The Adventure of Link. (GBA)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link to the Past. (GBA)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. (3DS)
Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. (3DS)


Thuiswinkel Waarborg