x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
NL

Tetris - GameBoy

Kopen:

Tetris
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
19.99
16.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Tetris
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
19.99
€ 14.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Tetris
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
19.99
€ 13.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Tetris Lelijk Eendje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
18.99
€ 12.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Licht beschadigd
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Tetris

Afbeelding voor  Tetris

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: Game Boy (GB)
Voor:GB, GBC & GBA (SP)
Regio:Vrij
Genre:Puzzel
Uitgebracht:1989
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496730277

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Tetris

Afbeeldingen

In het beroemde spel Tetris stapel je blokjes op elkaar en scoor je punten door horizontale lijnen te maken.
In het beroemde spel Tetris stapel je blokjes op elkaar en scoor je punten door horizontale lijnen te maken.
Wanneer je 4 lijnen in een keer laat verdwijnen zal je veel meer punten verdienen.
Wanneer je 4 lijnen in een keer laat verdwijnen zal je veel meer punten verdienen.
Bij een zeer hoge score krijg je misschien de lancering van de Space Shuttle te zien.
Bij een zeer hoge score krijg je misschien de lancering van de Space Shuttle te zien.
Wanneer je het speltype B uitspeelt zal het orkest een deuntje voor je spelen.
Wanneer je het speltype B uitspeelt zal het orkest een deuntje voor je spelen.
Beoordelingen voor   Tetris

Beoordelingen Tetris

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

345
24 jaar
Een joekel van een Gameboy met Tetris
Ik weet het nog als de dag van gister, mijn eerste "joekel" van een gameboy met Tetris. Wat heb ik uren doorgebracht op dit apparaat en ben ik daardoor puzzelverslaafd geworden. Ondanks dat je nu denkt, wat eentonig was het spel toch, blijf ik van mening dat een onwijs gaaf spel was voor die tijd. Ik heb mijzelf uren vermaakt om maar steeds beter te worden en hogere levels te behalen. Voor de puzzelliefhebbers, schaf dit spel zo snel mogelijk aan.
Cijfer:
9,0

2820
26 jaar
De Tetris-legende begon hier!
Tetris voor de Game Boy is een tijdloos meesterwerk dat eenvoud combineert met verslavende gameplay.De game biedt een perfecte balans tussen uitdaging en toegankelijkheid. De minimalistische graphics en de iconische muziek (wie kent het deuntje nou niet?) dragen bij aan de tijdloze aantrekkingskracht. De eenvoudige blokkenpuzzels dagen je uit om strategisch te denken en reflexen te testen. De draagbaarheid van de Game Boy maakte Tetris een onmisbare klassieker die geschikt is voor korte speelsessies of lange verslaving. Decennia na de release blijft Tetris een icoon binnen het gaming-landschap, bewijzend dat tijdloze concepten nooit vervagen.
Cijfer:
9,0

1293
16 jaar
Hét puzzelspel van de Gameboy!
Tetris is één van de spellen die de Gameboy groot maakte. Bij Tetris is het de bedoeling dat je met tetromino's (Puzzelstukjes) probeert zoveel mogelijk rijen te maken om zoveel mogelijk punten te krijgen. Iedereen zou dit spel zo op kunnen pakken aangezien het niveau langzaam oploopt. De muziek is nostalgisch en herhaalt zich wel telkens, al vind ik dat geen probleem. De graphics zien er redelijk uit, al moet je je ook bedenken dat dit spel in 1989 uitgebracht is. Het concept is simpel, al wordt je er snel in meegetrokken en blijf je spelen. Al met al is dit spel simpel, competitief, en een leuke aanrader als je een puzzelspel wilt om op de Gameboy te spelen!
Cijfer:
8,6
Lees meer beoordelingen.

1125
23 jaar
Een klassieke tijdsdoder voor iedereen, op bijna elk moment
Tetris is een spel dat voor iedereen bekend is en natuurlijk niet zonder reden. De controls zijn simpel, de weergave is simplistisch maar toch kleurvol (op 'Gameboy Color') en uitnodigend en de uitdaging is hoe moeilijk je het jezelf maakt.

Tetris op de Gameboy biedt verschillende muziekjes en moeilijkheids levels, hiernaast is ook een multiplayer modus aanwezig (tussen Mario en luigi), waarin het de bedoeling is een bepaald aantal lijnen weg te spelen in een bepaalde tijd. Lukt je dit niet of kan je niet meer verder, dan wint de ander(hiervoor heb je wel 2 gameboys, cardridges en een linkkabel nodig).
Cijfer:
10

1085
14 jaar
Erg veel herhaling
Ik vind het spel op zich erg leuk. Gewoon lekker simpel blokjes stapelen en zo proberen lijnen te vormen en punten te verdienen. ik vind het spel wel een beetje te veel herhalen, je blijft altijd hetzelfde doen. Ondanks dat het steeds moeilijker wordt had ik toch liever meer gamemodes gezien of bijvoorbeeld nieuwe vormen naarmate je verder in de levels komt. Toch is Tetris een leuk spel om zo nu en dan te spelen.
Cijfer:
6,3

1840
99 jaar
Een tijdloze en verslavende puzzelervaring voor de Game Boy!
Het doel van "Tetris" is om vallende blokken op een slimme manier te draaien en te plaatsen om complete lijnen te maken en punten te scoren.
Er is geen specifieke hoofdpersoon, maar de speler moet de blokken beheren om het speelveld leeg te maken.

Lees meer...
De doelgroep voor deze game zijn gamers van alle leeftijden die van puzzels en uitdagingen houden op de Game Boy.
Vergelijkbare games zijn "Dr. Mario" en "Columns," die ook snelle puzzelactie bieden.
"Tetris" kan leuker zijn vanwege de iconische status, eenvoudige maar verslavende gameplay en brede aantrekkingskracht.

Een ander aspect is de eenvoudige regels die snel te begrijpen zijn, maar moeilijk te beheersen zijn voor maximale punten.

Als je op zoek bent naar een tijdloze puzzeluitdaging die je brein scherp houdt, is "Tetris" een absolute klassieker die nooit teleurstelt.
Verberg.
Cijfer:
10

3112
20 jaar
Een klassieke puzzelgame
Tetris is een spel waarin je blokjes in elkaar probeert te passen om complete rijen te vullen. Het is heel relaxend om een Tetris (vier complete rijen) proberen te krijgen, maar wanneer je per ongeluk gaten creëert, kan het spel ook best stressvol zijn. Het is leuk om een zo goed mogelijke score proberen neer te zetten. Er zijn in het spel twee verschillende modes, in mode A begin je met een leeg veld en in mode B moet je de gatenkaas van een ander proberen weg te spelen. Beide modes vind ik erg leuk. Het enige jammere aspect aan deze versie van Tetris vind ik, dat het niet de scores opslaat. Als je het net zoals ik ook jammer vind dat de scores niet bewaard worden, zou ik voor Tetris DX kiezen (of een latere Tetris), maar ondanks dat zal je met deze Tetris ook veel plezier hebben.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving:


Wowie! Tetris voor de GameBoy is een van de meest iconische games aller tijden, en dat maakt mij super vrolijk! Dit puzzelspel, ontwikkeld door Alexey Pajitnov en uitgebracht door Nintendo, draait om het strategisch plaatsen van vallende blokken, ook wel Tetromino’s genoemd. Je moet de blokken zo rangschikken dat ze volledige lijnen vormen, die dan verdwijnen en punten opleveren. Het spel wordt steeds sneller naarmate je vordert, waardoor je reflexen en denkvermogen flink op de proef worden gesteld. Simpel, maar oh zo verslavend!

Historische Context:


Tetris werd oorspronkelijk uitgebracht in 1984 in de Sovjet-Unie, maar de GameBoy-versie uit 1989 bracht het spel naar een wereldwijd publiek. De combinatie van de draagbare GameBoy en het verslavende Tetris maakte van de GameBoy een enorm succes. Het spel heeft talloze prijzen gewonnen en wordt nog steeds beschouwd als een van de beste games aller tijden. Fantastisch!

Recensies van Experts:


"One of the greatest video games ever made. It’s simple, it’s addictive, and it’s perfect for the GameBoy." - IGN
"Tetris is the quintessential puzzle game and a must-have for any GameBoy owner." - GameSpot

Doelgroep:


Tetris is Fantastisch voor iedereen! Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon iets zoekt om de tijd te doden, Tetris biedt urenlang vermaak. Vooral fans van puzzelgames zullen genieten van de strategische uitdaging die dit spel biedt. Ik zie zelfs verzamelaars die deze klassieker aan hun collectie willen toevoegen. Hoe gaaf is dat?

Vergelijkbare Games:


Als je Tetris leuk vindt, dan zou je ook eens moeten kijken naar Dr. Mario en Puyo Puyo voor de GameBoy. Deze puzzelgames bieden vergelijkbare uitdagende gameplay en zijn net zo verslavend.

Compatibiliteit:


Tetris voor de GameBoy kan worden gespeeld op de originele GameBoy, maar ook op de GameBoy Color en GameBoy Advance dankzij hun backwards compatibiliteit. Dat betekent dat je deze klassieker op meerdere systemen kunt spelen. Fantastisch, toch?
Tetris

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tetris

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Tetris... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.