x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
NL

Donkey Kong Land - GameBoy All in 1!

Kopen:

Donkey Kong Land
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
17.49
€ 12.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Donkey Kong Land

Afbeelding voor  Donkey Kong Land

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: Game Boy (GB)
Voor:GB, GBC & GBA (SP)
Regio:Vrij
Genre:Platform
Uitgebracht:1995
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496460488

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Donkey Kong Land

Afbeeldingen

Op de originele gameboy ziet Donkey Kong Land er niet zo goed uit maar op een GBA kun je DK&rsquote;s eerste handheld game in kleuren spelen.
Op de originele gameboy ziet Donkey Kong Land er niet zo goed uit maar op een GBA kun je DK&rsquote;s eerste handheld game in kleuren spelen.
Verzamel zoveel mogelijk muntjes als <a href = https://www.mariogba.nl/gameboy-advance-spel-info.php?t=Donkey_Kong target = _blank>Donkey Kong</a>.
Verzamel zoveel mogelijk muntjes als Donkey Kong.
Afbeelding voor Donkey Kong Land

Links

Beoordelingen voor   Donkey Kong Land

Beoordelingen Donkey Kong Land

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

2239
12 jaar
Donkey_Kong_Country op de gameboy!
Donkey Kong Country is een van mijn favoriete spellen allertijden, dus Toen ik Donkey Kong Land kocht en ontdekte dat het een versie van het originele SNES spel was maar dan met nieuwe levels en op zakformaat was ik heel erg blij!

Het spel is een beetje moeilijker dan het origineel, wat voor sommigen een voordeel is en voor sommigen ook een groot nadeel. Ik vind dit een goede toevoeging omdat de meeste moeilijkheid komt van eerlijke uitdagingen en niet van oneerlijke gekkigheid.

Er zijn echter wel een paar levels waar wel oneerlijke ideeën worden gebruikt, wat natuurlijk niet erg leuk is. En het volgende probleem geld alleen voor de mensen met een oude originele gameboy (die de spelen nog in zwart-wit!), want op zo'n apparaat is het spel nauwelijks te zien ik raad ten zeerste af om het spel op deze console te spelen! Ik vind het spel over het algemeen goed te doen op een GameBoy Color of Advance. Ik zeg kopen en dus daarom een mooie 8!
Cijfer:
8,0

1125
23 jaar
Mario maar dan anders
'Donkey Kong Land' is te vergelijken met de Mario games, het verschil zit 'm in de karakters en de grafische details.

Toch geeft het een geheel andere spelervaring. Zo is het mogelijk als 2 karakters te spelen: 'Donkey Kong' en 'Diddy Kong' (zijn kleine zoontje), met beiden hun unieke bewegingen. De power ups zoals in Mario vind je niet terug in dit spel, wel komen er vrienden voor (vergelijkbaar met Yoshi).
Het spel speelt zich af in verschillende omgevingen zoals jungles, bergen en oceanen, aangezien de tegenstanders hierdoor steeds verschillen blijft het spel interessant. De grafische weergave is zeer goed, zeker aangezien dit spel origineel voor de Gameboy is uitgekomen.
Cijfer:
7,8

129400
15 jaar
Een gigantische game op de GameBoy
Wat ben ik verbaasd over deze game, wat een top game! Donkey Kong Land is ronduit de beste platformer die ik heb gespeeld op de Game Boy. Je speelt met Donkey & Diddy en je gaat zoals gewoonlijk op pad langs allemaal levels, en daar kom ik direct bij mijn eerste punt. Het leveldesign is ronduit geweldig, het voelt fantastisch aan. Ook zit er een geweldige moeilijkheidsgraad aan. Dit maakt de game niet te moeilijk, maar ook zeker niet makkelijk. Deze game doet me zeer denken aan Donkey Kong Country op de Super Nintendo. Alleen is deze game iets kleiner en zijn de graphics zwart en wit.

Deze game is ronduit geweldig, je moet je beseffen dat ze een gigantische Donkey Kong-game op een Game Boy hebben kunnen zetten en dat is ronduit geweldig. Dus daarom vind ik deze game zeker aan te raden, echt kopen!
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

1840
99 jaar
Ouderwets uitdagend!
Het doel van "Donkey Kong Land" is om als Donkey Kong door uitdagende levels te gaan, vijanden te verslaan en bananen te verzamelen om Diddy Kong te redden.

Vergelijkbare games zijn "Donkey Kong Country" en "Super Mario Land," die ook bekend staan om hun platformactie en iconische personages.
Lees meer...
"Donkey Kong Land" kan beter zijn vanwege de uitdagende levels. Wat deze game anders maakt, is de indrukwekkende visuele stijl die de kracht van de Game Boy benut.

Een mogelijke kritiek zou kunnen zijn dat sommige levels behoorlijk uitdagend kunnen zijn, wat frustratie kan veroorzaken.
De game biedt een bevredigende mix van uitdaging en nostalgie, waardoor het een geweldige keuze is voor fans van het genre.

Een leuk detail is de variatie in levels en omgevingen, waardoor elke speelsessie fris aanvoelt.
Verberg.
Cijfer:
8,6
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donkey Kong Land

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Donkey Kong Land... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Donkey Kong Land

Links

Vaak samen gekocht: