x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Phantasy Star Collection - GBA All in 1!

Kopen:

Phantasy Star Collection
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
27.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Phantasy Star Collection

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:RPG
Uitgebracht:2002
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3546430106136

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Phantasy Star Collection

Afbeeldingen

Herbeleef de klassieke RPG reeks Phantasy Star, voor het eerst op de <a href = https://www.mariogba.nl/gameboy-advance-spel-info.php?t=Game_Boy_Advance target = _blank>Gameboy Advance</a>!
Herbeleef de klassieke RPG reeks Phantasy Star, voor het eerst op de Gameboy Advance!
De 3 games spelen zich af in het Algo zonnestelsel.
De 3 games spelen zich af in het Algo zonnestelsel.
Met een arsenaal aan wapens en magische spreuken heb je als doel koning Lassic te verslaan.
Met een arsenaal aan wapens en magische spreuken heb je als doel koning Lassic te verslaan.
In de kerk krijg je de mogelijkheid om personen uit de dood te laten opstaan.
In de kerk krijg je de mogelijkheid om personen uit de dood te laten opstaan.
Afbeelding voor Phantasy Star Collection

Links

Beoordelingen voor  Phantasy Star Collection

Beoordelingen Phantasy Star CollectionWij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Phantasy Star Collection

Tips en geheimen, cheats en codes

10 tips: 5 Geheimen - 4 Easter Eggs en Glitches - 1 persoonlijke tip

Geheimen:
Geen willekeurige gevechten tijdens het rondlopen
Big Boss
13133
Terwijl je Rolf en vrienden verplaatst, klik je zo vaak als je kunt op de ’’B’’-knop. Dit brengt de menu’s op en neer elke keer dat je personages een stap zetten, zodat je geen willekeurige gevechten tegenkomt!

Geheimen:
Onzichtbaar worden
Big Boss
13133
Laat in de strijd al je teamleden knock-out slaan, behalve Nei. Laat Nei dan Nasak casten en ze zou zichzelf moeten KO-en. Dan worden je personages onzichtbaar en kun je vrij door kerkers lopen.

Easter Eggs en Glitches:
Onmiddellijke overwinning
Big Boss
13133
Je kunt een gevecht direct winnen als je de volgende situatie hebt: 1. Verras de vijand 2. Een techniek met karakter met minder TP dan wat een spreuk kost. Kies in plaats van vechten de "single player command" optie en laat dat personage een techniek proberen te casten waarvoor ze niet genoeg TP hebben. Je krijgt een bericht met zoiets als "Niet genoeg technische punten", en komt dan onmiddellijk als overwinnaar uit de strijd. Erg handig als je zwak bent en tegenover meerdere vijanden staat. Dit werkt niet tenzij je de vijand verrast.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Slow motion spelen
Big Boss
13133
Wanneer je pauzeert, klik en houd B ingedrukt en ga daarna weer spelen. Daarna speelt het spel af in slow motion.

Persoonlijke tip:
Het geheim van de koning
Big Boss
13133
17 jaar
Ga helemaal aan het begin van het spel naar de winkel en verkoop Rhys’ Boots and Garment om wat geld te verdienen, en koop dan een Escapipe met dat geld. Ga nu zoals gewoonlijk verder met het verhaal. Zodra Rhys door de koning naar de kerker is gestuurd, gebruik je de Escapipe om buiten de cel te teleporteren en ga je terug de trap op. Je wordt nu opgesloten in het gebied zonder enige manier om het verhaal verder te brengen. Geen van de soldaten zal met je communiceren, en de koning zal het volgende zeggen als je met hem praat:

"Je hebt je ontsnapping gebruikt! Normaal gesproken een slimme zet, maar nu ben ik bang dat het spel niet kan worden voortgezet. Druk op de Reset-knop en begin opnieuw."

Geheimen:
Pantser Glitch
Big Boss
13133
Het is mogelijk om een harnas te hebben, zelfs als je het niet in je bezit hebt... zorg er eerst voor dat je tenminste twee harnassen in bezit hebt van een personage.

1. Ga naar het uitrustingsscherm en markeer het pantser dat je uitgerust wilt houden.

2. Dit is het lastige deel...het pantser uitrusten/uitrusten...als er staat "...neemt pantser", druk je op een bevestigingsknop en druk je vervolgens SNEL naar het volgende pantser eronder en rust je dat uit schild. Je moet het snel genoeg doen zodat je slechts een kleine verandering in de aanval, verdediging en/of behendigheid ziet door het wisselen van uitrusting.

3. Je weet of de glitch werkte, doordat je het eerste stuk harnas niet kunt verwijderen. Nu kun je het harnas aan een ander personage geven! Wie zegt dat je geen krachtige uitrusting zoals de NEIMET op slechts één personage kunt hebben?

Om de glitch te annuleren, rust je gewoon een ander stuk harnas uit over de getroffen pantsersleuf.

Het kan een paar pogingen kosten om de glitch werkend te krijgen, omdat het uitrusten/uitrusten heel snel moet gebeuren.

Easter Eggs en Glitches:
Wissel van gamemuziek
Big Boss
13133
Met deze truc kun je andere muziek in andere gebieden laten spelen, met behulp van de slow motion-code. Eerst ga je naar het gebied met de muziek die je wilt, zoals de wapenwinkel bijvoorbeeld. Druk vervolgens op start en houd B ingedrukt. Het spel beweegt in slow motion zonder geluid, dus je kunt nog steeds bewegen. Ga nu naar een andere plaats en laat B los, druk dan op Start. De muziek van de plek waar je voor het eerst op B en Start drukte, speelt nu in dit gebied!

Geheimen:
Oneindige robotpolitiegevechten
Big Boss
13133
De robotpolitie in de Triada-gevangenis zal altijd verschijnen zodra je naar het plein loopt waar het zich bevindt, zelfs nadat je het hebt verslagen en een stap terug hebt gedaan om het terug te laten keren. Het geeft een solide 100-150 MST en 25 EXP per gevecht. Niet zo goed als de zandwormen (Mountain Range ten westen van Uzo) omdat ze meer MST en EXP geven, samen met het vermenigvuldigen vanwege het aantal vijanden dat wordt gevochten, maar een goede tijdelijke stop totdat je de Laser Gun bij Skure krijgt, waardoor Sandworms gemakkelijker te doden is.

Easter Eggs en Glitches:
Verbeter de personagestatistieken aan het einde van het spel
Big Boss
13133
Een glitch in het spel stelt je in staat om Laya of Kara altijd als eerste aan de beurt te laten zijn in de strijd en immuun te zijn voor fysieke aanvallen, en om de snelheid en verdediging van de rest van je party matig te verbeteren.

De glitch wordt geactiveerd in Skyhaven, wanneer de legendarische wapens in Nei-wapens worden veranderd.

1. Bepaal wie je altijd als eerste wilt doen en wees immuun voor fysieke aanvallen - Laya of Kara.

2. Verwijder alle items van die persoon.

3. Zorg ervoor dat alle anderen hun gepaste legendarische wapen hebben (Orakio Sword, Miun Claw, Siren Shot, Laya Bow, Lune Slicer).

4. Praat met de tweede van de linker oude man, die zegt: "Nei is het woord van ultieme macht".

5. Controleer je statusschermen. Voor de persoon die geen uitrusting had, zouden aanval en verdediging in het bereik van 64.000 moeten liggen, en snelheid in het bereik van 220. Voor de anderen worden de aanvals-, verdedigings- en snelheidsbonussen van het legendarische wapen dat ze hadden uitgerust permanent aan hun basisstatistieken toegevoegd. (Helaas heeft geen van de verhogingen van de aanvalsstatistieken effect op de toegebrachte schade in de strijd).

De enige manier waarop de persoon met 64.000 verdediging gewond zal raken, is door een Gnasher (die maar liefst 4 schade zal aanrichten) of door technieken (die niet worden beïnvloed). Ze zal altijd eerst handelen.

Er zijn 3 bijwerkingen die alarmerend kunnen lijken, maar in feite ongevaarlijk zijn.

1. Kleuren zullen ongebruikelijk zijn - dit wordt gecorrigeerd zodra je je menu bekijkt en Skyhaven verlaat

2. De laatste persoon in de rij zal van zijn plaats worden verschoven - dit wordt gecorrigeerd zodra je Skyhaven verlaat en de persoon die niet in de rij staat zal je niet beletten te verhuizen

3. Tekens worden hernoemd - dit is permanent maar ongevaarlijk.

Easter Eggs en Glitches:
Sla de generatie van Nial over
Big Boss
13133
Een escapipe-glitch stelt spelers in staat om Nial’s generatie direct over te slaan naar het spelen van Aron. Aron zal een deel van Nial’s zoektocht moeten doen, maar het gaat veel sneller en gemakkelijker met Aron, dankzij zijn genezing en toegang tot de Aero-onderdelen.

1. Zorg er als Rhys voor dat Wren of Mieu, voordat je de koning van Cille bevecht, een ontsnappingspijp heeft.

2. Nadat je de koning hebt verslagen, kies je de route van Nial door met Lena te trouwen. (Kies Maia niet, omdat de glitch niet werkt voor Ayn.)

3. Zodra de bioscoop voorbij is en je kunt bewegen, ga je naar je menu en gebruik je een ontsnappingspijp.

4. Als Nial keer je terug naar de kerker van Cille. Loop er weer doorheen (je komt alleen Chirpers tegen). De koning en Maia wachten op dezelfde plaats als op Rhys, versla hem nog een keer (een gemakkelijke taak met volledige HP/TP en een sterkere leider).

5. Selecteer Aron’s route door met Alair te trouwen. (Kies Laya niet, omdat Adan zijn zoektocht niet kan voltooien.)

Op dit punt speel je als Aron. De subonderdelen, Laya Pendant, Twins Ruby en Mystery Star waarmee Aron wordt geleverd, zijn "vervalsingen" die niet werken, dus Aron zal de echte moeten verzamelen, zoals Nial zou hebben gedaan.

6. Verzamel de Aero-onderdelen zoals gewoonlijk.

7. Vlieg naar de rebellenschuilplaats en pak de subonderdelen.

8. Ga naar Hazatak en gebruik de grotten naar Landen, Aquatica en dan Aridia.

9. Krijg Laya zoals normaal.

10. Ga naar Mystoke en pak de Laya hanger.

Vanaf dit punt voltooi je het spel zoals normaal.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2023 Mario GBA