x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vandaag, maandag in huis.
NL

Need for Speed: Underground 2 - Nintendo GBA

Kopen:

Need for Speed: Underground 2
Bestel vandaag, maandag in huis.
9.49
5.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Need for Speed: Underground 2

Afbeelding voor  Need for Speed Underground 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP/micro) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:Race
Uitgebracht:2004
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030936039589

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Need for Speed Underground 2

Afbeeldingen

Tijdens het racen zelf heb je linksboven ook een goed overzicht van de race zelf.
Tijdens het racen zelf heb je linksboven ook een goed overzicht van de race zelf.
Aan het einde van de race krijg je een ranglijst.
Aan het einde van de race krijg je een ranglijst.
Beoordelingen voor   Need for Speed Underground 2

Beoordelingen Need for Speed: Underground 2

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

1125
23 jaar
Een verbetering op zijn voorganger
In verhouding met het voorgaande spel verloopt dit spel vloeiender en is het makkelijker op te pakken qua controls. Qua auto's en aanpassingen is er niet veel veranderd in de Gameboy Advance versies maar aan de andere kant zijn de races beter ontworpen en een stuk aangenamer te rijden. Ook zijn hier wel wat veranderingen aangebracht, zo is het niet meer mogelijk 'sprint' (punt tot punt) races te rijden maar zijn de volgende mogelijkheden toegevoegd:
-Lap-K.O. (afval race)
-Time trial (binnen de tijd een bepaald aantal rondes rijden)
Lees meer...
-Free Run (vrij rondrijden op de circuits)
De laatst genoemde modus is erg handig om zo de parcours te verkennen.

Naast de races zijn er 4 minigames toegevoegd welke 'tuning parts' vrijspelen.

Toch moet ik aanmerken dat het spel ook voor de Nintendo DS is uitgekomen wat op zich hetzelfde spel is maar uitgebreider en mooier weergegeven, de minigames zijn hierop ook beter te spelen dankzij het 2e scherm).
Het cijfer is hier niet van afhankelijk.
Verberg.
Need for Speed: Underground 2
Cijfer:
8,5

250
14 jaar
Goed spel, moeilijke controle
Qua controls is Need for Speed: Underground 2 een goed spel, makkelijk onder de knie te krijgen. Alleen glijdt je auto vrij snel tegen de muur aan, waardoor je veel tijd verliest. Fijn is de mogelijkheid om een stuk af te snijden door middel van een shortcut. Probleem is dan weer dat ze soms moeilijk te bereiken zijn.
Conclusie: Het is een goed spel, maar er zijn een paar minpuntjes wat betreft de controle over je auto en de indeling van de baan.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! Need for Speed Underground 2 voor de GameBoy Advance is een Fantastische racegame boordevol adrenaline en snelheid! In deze game duik je in de wereld van illegale straatraces, waar je je eigen auto kunt aanpassen en tunen tot in de kleinste details. Met een uitgebreide verhaallijn en talloze races en uitdagingen, zul je je geen moment vervelen. De game is ontwikkeld door EA Games, een van de grootheden in de game-industrie, en biedt een breed scala aan gameplay-mechanieken, zoals drag races, circuit races, en sprints. De graphics en geluidseffecten zijn indrukwekkend voor een GBA-game, wat zorgt voor een meeslepende race-ervaring.

Historische Context


Need for Speed Underground 2 kwam uit in 2004 en bouwde voort op het succes van zijn voorganger, Need for Speed Underground. De game introduceerde een open-wereld concept, wat een revolutie was binnen het race-genre. Spelers konden vrij rondrijden in de stad, op zoek naar races en uitdagingen. De game was een groot succes en heeft een blijvende impact gehad op toekomstige racegames. Het is nog steeds een geliefde titel onder fans van de serie.

Recensies van Experts


"Need for Speed Underground 2 on the GBA captures the essence of the console versions quite well, offering a surprisingly deep and engaging racing experience." - IGN
"With its impressive customization options and varied race types, this handheld version of NFSU2 is sure to please racing fans." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van snelle auto’s en straatraces! Als je houdt van het tunen en aanpassen van je voertuigen en het racen tegen andere straatracers, dan is dit de game voor jou. Ook verzamelaars van de Need for Speed-serie zullen deze titel graag aan hun collectie toevoegen. En voor degenen die nostalgisch zijn naar de goede oude dagen van de GBA, biedt deze game een geweldige trip down memory lane.

Vergelijkbare Games


Als je Need for Speed Underground 2 leuk vindt, dan zul je ook genieten van andere racegames zoals "Mario Kart: Super Circuit" en "F-Zero_Maximum_Velocity>F-Zero: Maximum Velocity". Beide games bieden ook snelle en spannende races, elk met hun eigen unieke twist. En het beste is, we hebben ze allemaal snel in huis! Wij versturen 6 dagen per week, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe game-avonturen!
Need for Speed: Underground 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Need for Speed: Underground 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Need for Speed: Underground 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.