x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
NL

Game & Watch Gallery 3 - GBC

Kopen:

Game and Watch Gallery 3 Compleet
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 32.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Game and Watch Gallery 3
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Game & Watch Gallery 3

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Color (GBC)
Voor:GBC & GBA (SP)
Regio:Vrij
Genre:Actie
Uitgebracht:1999
Leeftijd:3+ jaar

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Game and Watch Gallery 3

Afbeeldingen

Neem deel aan leuke activiteiten met Mario, Luigi, Yoshi en vele anderen!
Neem deel aan leuke activiteiten met Mario, Luigi, Yoshi en vele anderen!
Dit is het Game Select menu. 5 van de 10 spellen worden vertoond op deze afbeelding.
Dit is het Game Select menu. 5 van de 10 spellen worden vertoond op deze afbeelding.
Afbeelding voor Game and Watch Gallery 3

Links

Beoordelingen voor   Game and Watch Gallery 3

Beoordelingen Game & Watch Gallery 3

1 beoordeling - cijfer 5,5

145
19 jaar
Een degelijke verzameling van Game & watch spellen.
Dit is een van de zwakkere spellen in de Game & Watch Gallery-serie. Er is best een grote verzameling van Game & Watch-spellen verkrijgbaar, 5 om te beginnen en nog eens 5 extra die je kunt vrijspelen. Maar de meeste spellen in deze collectie zijn saai of oninteressant. Natuurlijk zijn er een paar uitzonderingen, maar het grootste gedeelte van de spellen zijn misschien maar 1 of 2 keer leuk om te spelen. Ook zijn de ontgrendelbare spellen niet verkrijgbaar in de ’moderne modus’ wat ook vrij jammer is.
Game & Watch Gallery 3
Cijfer:
5,5

Productbeschrijving


Game and Watch Gallery 3 voor de GameBoy Color is een Fantastische verzameling van klassieke Game & Watch-spellen! In deze game kun je genieten van zowel de originele zwart-wit versies als de vernieuwde kleurrijke versies met je favoriete Nintendo-personages zoals Mario, Yoshi, en Donkey Kong. Met in totaal vijf klassieke spellen - Egg, Greenhouse, Turtle Bridge, Mario Bros., en Donkey Kong Jr. - biedt deze collectie zowel nostalgie als vernieuwing. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig maar verslavend, perfect voor zowel nieuwe spelers als doorgewinterde fans van retro gaming. De ontwikkelaars, Nintendo R&D1, hebben uitstekend werk geleverd door deze oude klassiekers nieuw leven in te blazen!

Historische Context


Game and Watch Gallery 3 kwam uit in 1999 en was een groot succes onder fans van de originele Game & Watch-lijn van Nintendo die in de jaren ’80 werd uitgebracht. Deze spellen waren een van de eerste draagbare spelcomputers en legden de basis voor toekomstige handhelds zoals de GameBoy en de Nintendo DS. Door de jaren heen zijn deze klassieke spellen blijven fascineren, en hun impact is duidelijk zichtbaar in de blijvende populariteit van retro gaming.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Game and Watch Gallery 3 is a delightful trip down memory lane for those who remember the original handheld games, and a fun introduction for new players." GameSpot voegde toe: "The updated graphics and added characters make these simple games feel fresh and exciting again."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor zowel nostalgische gamers die opgroeiden met de originele Game & Watch-spellen als nieuwe spelers die willen ontdekken waar het allemaal mee begon. Het is ook een geweldige keuze voor verzamelaars van retro Nintendo-games. En zeg nou zelf, wie wil er niet een stukje geschiedenis in zijn gamecollectie hebben? Fantastisch toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Game and Watch Gallery 3, dan raad ik ook Game and Watch Gallery 2 aan, die een vergelijkbare verzameling van klassieke spellen biedt. Een andere geweldige keuze is Super Mario Bros. Deluxe voor de GameBoy Color, een tijdloze klassieker die altijd leuk blijft. En vergeet niet, bij mariogba.nl versturen we 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe aanwinst snel in huis! Wowie!
Game & Watch Gallery 3

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Game & Watch Gallery 3

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Game & Watch Gallery 3... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Game and Watch Gallery 3

Links

Anderen bekeken ook: