x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
NL

Game Boy Classic - GBA Hardware All in 1!

Kopen:

Game Boy Classic Grijs - Zeer Mooi
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
101.99
€ 89.99korting
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Game Boy Classic

Afbeeldingen voor  Game Boy Classic

Afbeeldingen

Dit is hem dan, de Game Boy Classic, Nintendo´s eerste handheld!
Dit is hem dan, de Game Boy Classic, Nintendo´s eerste handheld!
Dit is de doos waar de Game Boy Classic in geleverd werd, nu erg zeldzaam!
Dit is de doos waar de Game Boy Classic in geleverd werd, nu erg zeldzaam!
De Game Boy Classic kan veel <a href = https://www.mariogba.nl/gameboy-advance-spel-info.php?t=Game_Boy_Color target = _blank>Game Boy Color</a>-games spelen, zolang de cartridge niet transparant is!
De Game Boy Classic kan veel Game Boy Color-games spelen, zolang de cartridge niet transparant is!
Beoordelingen voor   Game Boy Classic

Beoordelingen Game Boy Classic

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

3803
43 jaar
Unieke en nostalgische ervaring!
De Game Boy blijft een tijdloze klassieker die zijn plaats verdient in de geschiedenis van videogames. Als je een nostalgische reis wilt maken naar de begindagen van draagbare gaming, dan is de Game Boy een must-have.

Hoewel het ontwerp van de Game Boy inmiddels retro lijkt, blijft het functioneel en ergonomisch. Het systeem voelt stevig aan en kan behoorlijk wat stoten en vallen weerstaan, wat een pluspunt is voor mobiele gaming.
Lees meer...

Het monochrome LCD-scherm van de Game Boy is basic en heeft natuurlijk niet de scherpte of kleur van moderne schermen. Grafisch gezien zijn de mogelijkheden beperkt, maar het past perfect bij de games van die tijd en heeft een zekere charme.

De Game Boy staat bekend om zijn iconische 8-bit geluiden die een hele generatie gamers hebben geïnspireerd. Hoewel de geluidskwaliteit niet kan concurreren met moderne systemen, heeft het zijn eigen unieke karakter dat een belangrijk onderdeel is van de Game Boy-ervaring.

Een van de indrukwekkendste aspecten van de Game Boy is zijn ongelooflijke batterijduur. Met slechts vier AA-batterijen kan de Game Boy tientallen uren non-stop gamen, wat hem ideaal maakt voor lange reizen of roadtrips.

De Game Boy is een ware legende in de wereld van gaming. Hoewel hij niet kan wedijveren met de grafische pracht en praal van moderne systemen, biedt hij nog steeds een unieke en nostalgische ervaring die moeilijk te evenaren is. Als je op zoek bent naar een stukje gaminggeschiedenis dat nog steeds leuk is om te spelen, dan is de Game Boy een absolute aanrader.
Verberg.
Game Boy Classic
Cijfer:
8,0

29 jaar
Pure nostalgie!
Een poosje geleden een Game Boy dmg gekocht samen met Super Mario Land 1 en 2. Wat is dit leuk om te spelen! Inmiddels de Game Boy volledig gerestaureerd naar praktisch nieuwstaat. Ik hoop er nog jaren plezier van te mogen hebben :)
Game Boy Classic
Cijfer:
9,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje GBA Hardware beschrijving Game Boy Classic

Beschrijvingen

1 beschrijving

Spidey
390
De Game Boy!
In 1989 kwam één van de meest succesvolle handheld consoles ooit op de markt, de Game Boy! Het was niet de enige handheld die te koop was, maar wel de populairste. Het versloeg met gemak de Game Gear van SEGA en de Lynx van Atari.

De Game Boy was voornamelijk populair dankzij het grote aantal games dat erop kon worden gespeeld, bijvoorbeeld de Super Mario Land-serie en de eerste Pokémon-games. Daarnaast had de Game Boy een indrukwekkende batterijduur van meer dan 15 uur op vier AA-batterijen en was zeer goedkoop.

Leuke feitjes:
- In 1995 kwam er een serie van speciale gekleurde Game Boys uit onder de naam "Play It Loud!" ("Game Boy Bros." in Japan). Ze waren beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen, geel, zwart, wit en transparant (ook wel x-ray genoemd).

- Slechts twee weken nadat de Game Boy uitkwam in Japan had Nintendo haar hele voorraad van 300,000 Game Boys al verkocht!

- De Game Boy kan ook Game Boy Color-spellen spelen (wel zonder kleur), maar niet de transparante cartridges. Als je dat probeert, kun je de aan-uit schuifknop niet eens meer overhalen!
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg