x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
NL

Donkey Kong Country 3 - GBA All in 1!

Kopen:

Donkey Kong Country 3
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
25.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Donkey Kong Country 3

Afbeelding voor  Donkey Kong Country 3

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP/micro) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:2005
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496735852

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Donkey Kong Country 3

Afbeeldingen

Ga op avontuur met Dixie & Kiddy Kong!
Ga op avontuur met Dixie & Kiddy Kong!
Dit spel is een remake van het gelijknamige <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Donkey_Kong_Country_3_Dixie_Kongs_Double_Trouble>SNES-spel</a>!
Dit spel is een remake van het gelijknamige SNES-spel!
De wereldmap van Donkey Kong Country 3 Advance
De wereldmap van Donkey Kong Country 3 Advance
In het laatste level van elke wereld zal je een sterke baas moeten verslaan.
In het laatste level van elke wereld zal je een sterke baas moeten verslaan.
Beoordelingen voor   Donkey Kong Country 3

Beoordelingen Donkey Kong Country 3

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

22 jaar
Zó veel meer dan een simpele remake!
Dit is de Game Boy Advance-uitvoering van DKC3 en hij komt uit 2005, erg laat in de GBA lifespan. De DS bestond toen inmiddels al. Maar daar hebben ze bij Nintendo rekening mee gehouden -- op de achterkant van het pakket staat als het goed is dat het speelbaar is op de DS; dit geldt natuurlijk ook voor de twee eerdere GBA-remakes!

Het verhaal gaat over chimpanzeemeisje Dixie Kong, dat op zoek gaat naar haar vrienden Donkey Kong en Diddy Kong. Ze reist hiervoor naar een koud, bergachtig gebied bekend als de Northern Kremisphere. Op haar reis komt Dixie de hippe Funky Kong tegen, een surfvriend van DK. Deze dude heeft helaas geen tijd om Dixie te helpen, omdat hij druk aan het werk is in zijn nieuwe botenverhuurbedrijfje, Funky’s Rentals. Wél kan Funky Dixie aan iemand ánders voorstellen: Kiddy Kong, het jongere maar zwaargebouwde neefje van Dixie. De twee jonge avonturiers pakken een boot en gaan samen op pad om de twee vermiste Kongs DK en Diddy te zoeken.
Lees meer...

Het spel kent hele andere omgevingen dan zijn twee voorgangers, die specifiek op jungles, mijnen, fabrieken; en moerassen, spookbossen en kastelen gefocust waren -- Ditmaal zullen de Kongs watervallen, rotswanden en ondergrondse pijpenstelsels moeten doorkruisen! Er zijn hierbij allerlei dingen te verzamelen, zoals bananentrossen, zilveren muntjes die als betaalmiddel dienen, en de mystieke Bananenvogeltjes, die je moet bevrijden door Simon Says-achtige puzzels op te lossen, die verborgen zijn in grotten, die je óveral in de Northern Kremisphere zult tegenkomen!

Wat opvalt aan de remake van het dérde DKC-avontuur op de Game Boy Advance, is dat de muziek heel anders en veel vrolijker klinkt dan op de SNES-original. De reden hiervoor is dat de GBA-speakers de extreem lage tonen van de oorspronkelijke muziek niet aankunnen omdat ze anders oververhit zouden raken. Maar deze nieuwe soundtrack zorgt er aan de andere kant weer voor dat je steeds voor nieuwe verrassingen komt te staan, zelfs als je de originele SNES-versie of zelfs de Game Boy-versie eerder hebt gespeeld!
Verberg.
Donkey Kong Country 3
Cijfer:
9,3

2820
26 jaar
De minste van de trilogie, maar nog steeds mega goed!
Donkey Kong Country 3 voor de Game Boy Advance biedt een draagbare versie van het klassieke platformavontuur. Ondanks de technische beperkingen van het GBA-platform, slaagt het spel erin om de charme en uitdagende gameplay van het origineel te behouden. De toevoeging van Funky’s helikopter maakt het verkennen van levels toegankelijker, terwijl Dixie en Kiddy Kong elk unieke vaardigheden hebben die strategisch moeten worden ingezet. Inderdaad, deze keer geen Donkey Kong en Diddy Kong, ik mis ze wel! De prachtige graphics en gedetailleerde sprites tillen de visuele presentatie naar een hoger niveau. Met een meeslepende soundtrack en gevarieerde levels is Donkey Kong Country 3 op de GBA een solide toevoeging aan de franchise, geschikt voor zowel nostalgische fans als nieuwkomers.
Cijfer:
9,0

1085
14 jaar
Een goede platformer
Ik vind deze game erg leuk omdat hij zo anders is dan de meeste andere platformers. De game heeft een enorm leuke karakters en hij zit erg goed in elkaar. Ik vind persoonlijk de gameplay erg fijn en ik vind ook dat de vijanden erg leuk zijn gemaakt.
Donkey Kong Country 3 is erg kleurrijk en is zeker aan iedereen aan te raden.
Cijfer:
8,4

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donkey Kong Country 3

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Hoe kan Kiddy op water springen in Donkey Kong Country 3?
Snesio_cat
2239
11 jaar
Als je met Kiddy naar water rolt en op het moment dat je het water raakt op springen drukt, spring je op het water! Handig voor levels met wateroppervlaktes van Donkey Kong Country 3!

 

Persoonlijke tip:
Hoe voer je een handige roljump uit in games?
Snesio_cat
2239
11 jaar
Als je van een platform afrolt en springt, terwijl je in de lucht rolt, spring je in de lucht! Handig voor hartstikke veel situaties!

 

Persoonlijke tip:
Hoe krijg ik een muntenbonus door Level 1-4 binnen 45 seconden te halen in Donkey Kong Country 3?
Morris
14 jaar
Als je het level binnen 45 seconden haalt in Donkey Kong Country 3, krijg je een muntenbonus.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg