x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vandaag, maandag in huis.
NL

Wario Land 2 - GameBoy

Kopen:

Wario Land 2
Bestel vandaag, maandag in huis.
25.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wario Land 2

Kop

Specificaties

Platform: Game Boy (GB)
Voor:GB, GBC & GBA (SP)
Regio:Vrij
Genre:Platform
Uitgebracht:1998
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496730888

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Wario Land 2

Afbeeldingen

De eerste missie van Wario... Die vervelende wekker uitzetten.
De eerste missie van Wario... Die vervelende wekker uitzetten.
Captain Syrup en de piraten van de Black Sugar Gang hebben je kasteel onder water gezet.
Captain Syrup en de piraten van de Black Sugar Gang hebben je kasteel onder water gezet.
Volg het spoor van centjes om de weg naar je gestolen schat terug te vinden.
Volg het spoor van centjes om de weg naar je gestolen schat terug te vinden.
Aan het einde van het spel zal je Captain Syrup zelf moeten trotseren!
Aan het einde van het spel zal je Captain Syrup zelf moeten trotseren!
Afbeelding voor Wario Land 2

Links

Beoordelingen voor   Wario Land 2

Beoordelingen Wario Land 2

1 beoordeling - cijfer 9,0

2820
26 jaar
Platformen en exploreren met Wario!
Wario Land 2 bouwt voort op het succes van zijn voorganger en levert een boeiende platformervaring. Het unieke aspect van de game is dat Wario onsterfelijk is, wat leidt tot een focus op puzzels en exploratie in plaats van traditionele vijandige confrontaties. De diverse levels ("Stories") verdeeld over 5 "Chapters" bieden uitdagende missies en geheimen om te ontdekken, waardoor de game een sterk gevoel van herspeelbaarheid krijgt. Door de geheimen te ontdekken kan je zelfs 5 verschillende eindes ontgrendelen.

Grafisch gezien mag het dan wel eenvoudig zijn vanwege de Game Boy-hardware, maar het charmante karakterdesign en de levendige omgevingen tillen de presentatie naar een hoger niveau.

Wario Land 2 slaagt erin om op een inventieve manier frisheid toe te voegen aan het platformgenre, waardoor het een aanrader is voor fans van avontuurlijke platformspellen.
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Wario Land 2 voor de GameBoy Classic! In deze game kruip je in de huid van Wario, de antiheld die we allemaal stiekem bewonderen. Het verhaal begint wanneer Wario’s schat wordt gestolen door Captain Syrup en haar bende. Nu is het aan jou om Wario te helpen zijn gestolen schatten terug te krijgen!

De gameplay is echt uniek en super spannend! In tegenstelling tot veel andere platformgames, kan Wario niet sterven. In plaats daarvan verandert hij van vorm door verschillende vijanden en obstakels, wat leidt tot allerlei leuke puzzels en uitdagingen. Ontwikkeld door Nintendo, weet je zeker dat je een kwaliteitsgame in handen hebt. De graphics zijn kleurrijk en gedetailleerd voor de GameBoy Classic, en de muziek is heerlijk catchy. Haha, je zult niet kunnen stoppen met spelen!

Historische Context


Wario Land 2 kwam uit in 1998 en was een groot succes! Het was een vervolg op het populaire Wario Land: Super Mario Land 3. De game introduceerde veel nieuwe gameplay-mechanieken die de serie een frisse draai gaven. Het werd zo goed ontvangen dat het later werd geport naar de GameBoy Color met nog meer kleurtjes en details. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


IGN zei: "Wario Land 2 is een meesterwerk in platformgaming. De innovatieve gameplay en het charmante karakter van Wario maken dit een must-have voor elke GameBoy-bezitter."
GameSpot noemde het "een van de meest creatieve en plezierige games ooit gemaakt voor de GameBoy."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van avontuurlijke platformgames met een twist! Fans van de Mario-serie zullen genieten van deze spin-off, maar ook nieuwkomers zullen meteen verliefd worden op Wario’s unieke charme en gameplay. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of een verzamelaar van klassieke games, Wario Land 2 is een must-have!

Vergelijkbare Games


Als je Wario Land 2 leuk vindt, raad ik je ook aan om Wario Land: Super Mario Land 3 te proberen, waar het allemaal begon! Ook Donkey Kong Country voor de GameBoy is een Fantastische keuze met vergelijkbare platformactie. En het beste nieuws? Wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je game super snel in huis! Hoe cool is dat?
Wario Land 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Wario Land 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Wario Land 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Wario Land 2

Links

Vaak samen gekocht: