x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel vandaag, maandag in huis.
NL

Shrek 2 - Nintendo GBA

Kopen:

Shrek 2
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Shrek 2 Lelijk Eendje
Bestel vandaag, maandag in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Licht beschadigd
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 3.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Shrek 2

Afbeelding voor  Shrek 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP/micro) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:Actie
Uitgebracht:2004
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030917022937

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Shrek 2

Afbeeldingen

Shrek 2: Screenshot
In het spel is het ook mogelijk om als Donkey te spelen.
In het spel is het ook mogelijk om als Donkey te spelen.
Shrek 2 plaatjes
Afbeelding voor Shrek 2

Links

Beoordelingen voor   Shrek 2

Beoordelingen Shrek 2

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

329
26 jaar
Speel als Shrek of ezel
Beleef een leuk platform avontuur met Shrek. In deze game kun je Shrek besturen op een manier die wel wat weg heeft van Mario Bros. Je springt, rent en schopt door alle levels heen. In deze versie van Shrek kun je zowel Shrek als de ezel zijn. Of je nu jong bent of al volwassen, het spel blijft zeer vermakelijk.
Shrek 2
Cijfer:
9,4

260
17 jaar
Shrek 2 is een eenvoudige platformer die je lekker relaxed achterover kan spelen.
Shrek 2 is een eenvoudige platformer met gevechts- en puzzelelementen erin verwerkt. Het spel volgt de officiële verhaallijn van de 2e film van Shrek. In deze platformer speel je met meerdere karakters uit de film zoals: De Gelaarsde Kat, Ezel, Koekje en nog andere. De game heeft ook meerdere minigames die je kunt spelen door middel van een kabouter te vinden in elk level en de minigame verschilt per karakter, waarmee je op dat moment speelt.
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Wowie! Shrek 2 voor de GameBoy Advance is echt een Fantastisch avontuur! In deze game volg je Shrek, Fiona, Donkey en al hun vrienden op een epische reis gebaseerd op de populaire DreamWorks film. Het verhaal begint waar de eerste film eindigde, met Shrek en Fiona die hun nieuwe leven samen beginnen. Maar het leven van een ogre is nooit saai, en dat geldt ook voor deze game! Je neemt deel aan spannende missies, los puzzels op en vecht tegen vijanden in deze actievolle platformer. Ontwikkeld door Vicarious Visions, biedt deze game een rijke en kleurrijke wereld vol humor en avontuur die perfect is voor fans van de film.

Historische Context


Shrek 2 werd uitgebracht in 2004 en was een directe hit, net als de film zelf. De game wist de humor en charme van de film perfect te vertalen naar de GBA. Door de jaren heen is Shrek 2 een geliefde titel gebleven onder zowel oude als nieuwe fans. De game heeft bijgedragen aan de populariteit van Shrek als een iconisch personage in de popcultuur.

Recensies van Experts


"Shrek 2 for the GBA captures the essence of the film with its humorous dialogue and engaging gameplay. A must-have for fans of the franchise!" - IGN
"With vibrant graphics and entertaining missions, Shrek 2 is a delightful experience on the GBA." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van de Shrek films houdt! Vooral jongere spelers en gezinnen zullen genieten van de humor en het avontuur. Maar ook verzamelaars van filmgebaseerde games zullen deze titel zeker waarderen. En niet te vergeten, als je net als ik een groot fan bent van alles wat met DreamWorks te maken heeft, dan mag deze game niet in je collectie ontbreken!

Vergelijkbare Games


Als je Shrek 2 leuk vindt, dan zijn er nog meer Fantastische titels die je kunt proberen! Denk aan "The Incredibles" voor de GBA, waar je in de schoenen van de superheldenfamilie stapt. Of misschien "Finding Nemo" voor een onderwateravontuur. Beide games bieden net zoveel plezier en avontuur als Shrek 2!

Wowie, wat een plezier om over Shrek 2 te praten! In mijn vrije tijd speel ik graag samen met Yoshi en Luma. We gaan op zoek naar nieuwe avonturen en ontdekken allerlei leuke games. En dat maakt mij super vrolijk!
Shrek 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Shrek 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Shrek 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.