x HomeWinkelZoekenNintendo SwitchNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeNintendo 64Super Nintendo
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Mario GBAZoeken in alle GBA All-in-1 pagina's op: guitar hero

3 zoekresultaten:

line
line
The Lord of the Rings: The Third Age
Goed spel in bijna elk opzicht
In 2004 kwam The Lord of the Rings: The third age uit voor de Gameboy Advance. Het is een turn based strategie spel.


Aan het begin van de singleplayer kies je een hero , voor de ’good guys’ kan je kiezen uit: Aragorn, Gandalf en Elrond. Voor de ’bad guys’ kan je kiezen uit: Saruman, de Witch king en de Mouth of Sauron. Nadat je een hero hebt gekozen kan je geen andere meer kiezen(tenzij je de campaign opnieuw begint).
Als je de hero hebt gekozen begint de campaign en volg je de gebeurtenissen van de films (vanuit het perspectief van de ’good guys’ of ’bad guys’.
Als hulpjes kan je in deze gevechten ook andere helden inzetten. Een paar van deze helden: Legolas, Gimly, Boromir, Lurtz, Gorbag en Ugluk.
Na elk gevecht kan je ook je hero es upgraden.

Nadat je het verhaal hebt uitgespeeld met een bepaalde hero kan je ook extra vecht locaties unlocken.

Het spel heeft ook een multiplayer, hiermee kan je via een kabel tegen iemand spelen die ook het spel bezig, of met iemand die naast je zit de Gameboy Advance uitwisselen na elke zet in het spel.

Pluspunten: Veel helden, mooie graphics (voor Gameboy Advance spel), Redelijk lang spel (ongeveer 20 uur), extra levels die verkregen kunnen worden, de controls, geluid/soundtrack.


Minpunten: Soms is het spel oneerlijk en is het haast onmogelijk om te winnen (vooral aan het einde), lang spelen achter elkaar word snel saai (naar mijn mening), behalve de gevechten van de films te herleven wordt er niet veel gedaan met het verhaal.
The Lord of the Rings The Third Age Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
29.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
The Lord of the Rings The Third Age Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
29.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2023 Mario GBA