x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
NL
DS
consoles picker
winkel wagentje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
NL

Droopy’s Tennis Open - Nintendo GBA

Kopen:

Droopys Tennis Open
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Droopy’s Tennis Open

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP/micro) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:Sport
Uitgebracht:2002
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3760049395136

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Droopys Tennis Open

Afbeeldingen

Droopys Tennis Open: Screenshot
afbeeldingen voor Droopy’s Tennis Open
Droopys Tennis Open plaatjes
Afbeelding voor Droopys Tennis Open

Links

Beoordelingen voor   Droopys Tennis Open

Beoordelingen Droopy’s Tennis OpenProductbeschrijving:


Wowie! Welkom bij Droopys Tennis Open voor de GameBoy Advance! Dit Fantastische sportspel brengt je naar het tennisveld met Droopy en zijn vrienden. Ontwikkeld door Bit Managers en uitgegeven door Ignition Entertainment in 2002, biedt deze game een combinatie van humor en uitdagende tenniswedstrijden. Je kunt kiezen uit verschillende personages uit de Droopy-tekenfilms, elk met hun eigen unieke vaardigheden. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen, wat zorgt voor urenlang speelplezier. Speel in verschillende toernooien en locaties, en word de ultieme tennis kampioen!

Historische Context:


Droopys Tennis Open kwam uit in een tijd waarin sportspellen erg populair waren op de GBA. Ondanks de concurrentie wist deze game zich te onderscheiden door zijn unieke mix van tekenfilmhumor en sportactie. Droopy, een geliefd personage uit de klassieke tekenfilms, bracht een nostalgische waarde met zich mee die zowel jongere spelers als oudere fans aansprak. Het spel heeft door de jaren heen een cultstatus bereikt onder verzamelaars van GBA-games.

Recensies van Experts:


"Fantastisch! Droopys Tennis Open combineert klassieke tekenfilmhumor met solide tennisgameplay. Het is een must-have voor fans van zowel sportspellen als klassieke animatie." - IGN

"hahaha! Dit spel is een perfecte mix van humor en sport. De personages zijn charmant en de gameplay is verrassend diepgaand." - GameSpot

Doelgroep:


Droopys Tennis Open is ideaal voor fans van klassieke tekenfilms en sportspellen. Of je nu een jongere speler bent die op zoek is naar een leuk en toegankelijk tennisspel, of een oudere fan die nostalgische herinneringen wil ophalen met Droopy en zijn vrienden, dit spel biedt voor ieder wat wils. Ook verzamelaars van GBA-games zullen deze titel zeker willen toevoegen aan hun collectie.

Vergelijkbare Games:


Als je geniet van Droopys Tennis Open, dan zijn er nog meer Fantastische sportspellen en cartoons op de GBA die je leuk zult vinden! Probeer bijvoorbeeld Mario Tennis: Power Tour, een ander geweldig tennisspel met je favoriete Nintendo-personages. Ook games zoals Wacky Races en Asterix & Obelix XXL bieden een mix van humor en actie op de GBA. En vergeet niet, deze spellen zijn compatibel met de originele GBA, GBA SP, en zelfs de Nintendo DS!
Droopy’s Tennis Open

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Droopy’s Tennis Open

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Droopy’s Tennis Open... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.