x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1GameBoy AdvanceHardwareGame Boy ColorGame BoyInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Dogz - GBA All in 1!

Kopen:

Dogz
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
2.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Dogz

Kop

Specificaties

Platform: GameBoy Advance (GBA)
Voor:GBA (SP) & DS (lite)
Regio:Vrij
Genre:Strategie
Uitgebracht:2004
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:3307210214706

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Dogz

Afbeeldingen

Speel met je hond en leer hem nieuwe dingen!
Speel met je hond en leer hem nieuwe dingen!
Kies zelf wat voor soort hond je wil. Kies zelf grootte, gelacht,...
Kies zelf wat voor soort hond je wil. Kies zelf grootte, gelacht,...
Ze zijn allemaal even schattig! Het wordt dus een lastige keuze.
Ze zijn allemaal even schattig! Het wordt dus een lastige keuze.
Afbeelding voor Dogz

Links

Beoordelingen voor  Dogz

Beoordelingen Dogz

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

474
22 jaar
Ziet er echt heel leuk uit
Dogz staat echt aan de top van isometrische GBA-spellen als het gaat om sprites. De hondjes, je karakter, het huis en heel het dorp zien er echt heel leuk uit. Het is misschien het mooiste/schattigste GBA spel dat ik tot nu toe heb gezien. De afbeeldingen hiernaast geven een idee, maar op een echte GBA zien ze er veel beter uit.

Je kiest in het begin een hond. Als ze niet de honden hebben die je wil kun je altijd naar een andere winkel gaan. Er zijn 18 verschillende rassen, en zodra je er een hebt gevonden die je wil kun je voor de hond gaan zorgen. Mijn eerste hond was een Golden Retriever, die ik Laika heb genoemd. Je kan de hond trucjes leren, borstelen, en uiteindelijk ook uitlaten.
Lees meer...

Vergeet niet om in de speelgoedkist op je kamer te kijken. Daar zit een handpop en een knuffel in. Laika vond de knuffel heel leuk. Je kan ze uitproberen om te zien welke je hond leuk vind, maar je dierenarts is helderziend en kan je dat ook vertellen. Je zal er ook minigames vinden.

Na 21 dagen eindigt het spel. Als je goed voor je hond zorgt, en ’m niet alleen forceert trucjes te leren, dan kun je ’m na 21 dagen altijd bezoeken in de "Always Together Mode." Laika heb ik getraind tot ze alles heel goed kon. Vervolgens is ze gestorven aan stress na 21 dagen. :( Vergeet je hond niet te borstelen, regelmatig uit te laten, en ermee te spelen.

RIP Laika 2022-2022
Verberg.
Cijfer:
8,5

1249
20 jaar
Geweldig
Dit is een erg leuk spel voor als je van honden houdt. Het verschil met Dogz
_2 target = _blank>Dogz 2 is dat er andere hondenrassen in het spel zitten. Het leukst aan dit spel vind ik dat het een echt virtueel huisdier is, waarbij je niet alleen maar kan spelen, maar je het diertje ook moet verzorgen en dingen aan moet leren. Zo is het belangrijk dat de hond op tijd eten en drinken krijgt en uitgelaten wordt, anders doet hij/zij de behoefte in huis en moet je het zelf schoonmaken! Je kunt je hond ook trucjes leren zoals zitten, liggen en blijf. Doordeweeks heb je minder tijd om met je huisdier te spelen omdat je in het spel nog naar school gaat. Hier merk je zelf niks van, het spel spoelt de tijd gewoon vooruit. Al met al een heel leuk en realistisch spel!
Cijfer:
9,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Dogz

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Fluiten
Sabrine
1249
20 jaar
Wil je graag met je hond spelen of hem iets laten zien, maar wil je niet het hele huis doorzoeken? Dan kun je fluiten en je hond komt vrolijk naar je toe gerend!

Persoonlijke tip:
Borstelen in de vroege ochtend
Erato
474
22 jaar
Als je wakker wordt, kun je naar beneden gaan, en door één deur lopen, en dan is het meteen tijd voor ontbijt. Als je naar de kast toe loopt en je hond roept, dan kun je deze in de korte tijd voor het ontbijt ook borstelen. Dan heb je dat alvast gedaan, en hoef je daar later niet op terug te komen, en dan doe je in die korte tijd nog iets nuttigs.

Persoonlijke tip:
Nooit meer schoonmaken!
Sabrine
1249
20 jaar
Ga op tijd met je hond naar buiten om hem uit te laten, om er voor te zorgen dat hij/zij de behoefte niet in huis doet! Dit scheelt jou weer schoonmaken en dan hoef je je hond niet te straffen omdat zijn/haar behoefte in de kamer ligt.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Dogz

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2023 Mario GBA